1η αγωνιστική του Β γύρου της επίλεκτης της ΣΤΟΚ και της επίλεκτης της ΕΠΟΠΛ

0
364

Συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ. Είναι η 1η αγωνιστική του Β γύρου. Μετά τον αγώνα αυτό το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει μετά τις διακοπές των γιορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.

Ο Κορμακίτης το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει στην προσωρινή του έδρα, στο γήπεδο της Κοκκινοτριμιθιάς τον Ροτσίδη Μάμμαρι. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1.

Το Μάμμαρι βρίσκεται στην προτελευταία θέση, 12η θέση με 10 βαθμούς , ενώ ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 9η θέση με 17 βαθμούς. Η νίκη επιβάλλεται σε αυτό τον αγώνα για να μπιορέσει η πομάδα να πάρει βαθιές ανάσες αλλά και να ξεφύγει από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτή. Ενδεχόμενη ήττα θα είναι καταστροφική για την ομάδα μας και θα την βάλει σε περιπέτειες.

Στην επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΟΠΛ ξεκινά και σε αυτούς ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος. Ο Κέδρος στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου αντιμετωπίζει τον Λένα Χανδριών την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 2:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Στάδιο του Κοτσιάτη. Στον 1ον γύρο ο Κέδρος νίκησε με 4-2 τον Λένα.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία και να ξεκινήσουν με τη νίκη στην 1η αγωνιστική του Β γύρου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here