Ένα έργο ολοκληρώνεται, ένα νέο αρχίζει Όλοι μαζί για τον Κορμακίτη και τον κόσμο του

0
540

Συνεχίζουμε την υλοποίηση των σχεδιασμών μας και κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας προς τον κόσμο του Κορμακίτη. Μετά την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου της μετακινησης του απαρχαιωμένου μετασχηματιστή και της απομάκρυνσης των επικίνδυνων πασσάλων της ηλεκτρικής από την πλατέα του χωριού, ξεκινούμε αυτή τη βδομάδα την προεργασία για ένα νέο μεγάλο έργο. Την ανακαίνιση και ανάπλαση του γηπέδου του χωριού μας και τη μετατροπή του σε χώρο αθλοπαιδιών και δραστηριοτήτων για τις νέες γενιές. Ένα έργο που θα στηρίξει τους ευρύτερους σχεδιασμούς της Μαρωνιτικής Κοινότητας για δημιουργία σύγχρονου Κατασκηνωτικού και Εκπαιδευτικού Κέντρου στον Κορμακίτη, αλλά και γενικά τη ζωή στο αγαπημένο μας χωριό και τις προσπάθειες για επιστροφή στον Κορμακίτη, νεαρών ζευγαριών και μικρών παιδιών.

Αρχίζουμε αυτή τη βδομάδα μια νέα συλλογική προσπάθεια. Για τον Κορμακίτη και το μέλλον του. Με μπροστάρη και συντονιστή τον Εκπρόσωπο μας και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων του χωριού (Κοινοτικό Συμβούλιο, “Τοπική Αρχή”, Εκκλησία και Σωματείο), ξεκινούμε. Με τη στήριξη του Προεδρικού Επιτρόπου και του Προέδρου του ΚΟΑ και με την τεχνική καθοδήγηση του ΕΤΕΚ, υλοποιούμε ουσιαστικά την εξαγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη κατά την ιστορική εκδήλωση, προς τιμή της Μαρωνιτικής Κοινότητας, που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 16 Οκτωβρίου του 2017.

Έχουμε και πάλιν μπροστά μας μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια. Είναι άλλωστε γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε. Ζητούμε από όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όλοι μαζί με υπομονή και αποφασιστικότητα μπορούμε. Θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και τις όποιες δυσκολίες και θα τα καταφέρουμε. Πρέπει το 2019 να αρχίσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτό το νέο μεγάλο έργο για τη νεολαία μας και τα παιδιά μας. Πάνω από κάθε προσωπική φιλοδοξία είναι ο Κορμακίτης μας και ο υπερήφανος κόσμος του. Είναι ο αγώνας μας για σωτηρία και επιβίωση. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί.
Για τον Κορμακίτη μας.

Ηλίας Κατσιολούδης
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here