Ανακοίνωση απερχόμενης Επιτροπής Καθεδρικού Ναού Παναγίας των Χαρίτων

0
458

Με την ευκαιρία της λήξης της εξάχρονης θητείας μας ως Επιτροπή Καθεδρικού Ναού Παναγίας των Χαρίτων, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Ιωσήφ Σουέιφ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε να μας αναθέσει την φροντίδα του πιο σημαντικού ναού της Μαρωνιτικής Κοινότητας Κύπρου.

Ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιότατο Γενικό Βικάριο Ιωάννη Ορφανού για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας.

Ευχαριστούμε και όλους τους σεβαστούς ιερείς που υπηρέτησαν στην ενορία μας σε αυτά τα έξι χρόνια.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους πρόσφεραν με κάθε τρόπο στην Εκκλησία μας. Κάθε βοήθεια, όσο μικρή και να ήταν, για εμάς ήταν πολύτιμη.

Φροντίσαμε να κάνουμε όλα όσα χρειάζονταν για την καλή λειτουργία του Ναού, την εξυπηρέτηση της ενορίας μας, και τα αρκετά ειδικά γεγονότα που είχαμε στον Ναό που αφορούσαν όλη την Μαρωνιτική Εκκλησία και Κοινότητα Κύπρου.

Διαχειριστήκαμε τα οικονομικά θέματα με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στους δωρητές μας. Όλα τα έσοδα μας προέρχονταν από εισφορές και δωρεές από τον κόσμο μας και από μερικούς οργανισμούς. Η Επιτροπή δεν είχε οικονομικά έσοδα από οπουδήποτε αλλού, ενώ έχει σημαντικά έξοδα, και γι’ αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους πρόσφεραν αφιλοκερδώς.

Με βαθιά ευχαρίστηση και ικανοποίηση που προσφέραμε τις υπηρεσίες μας όσο καλύτερα μπορούσαμε, παραδίδουμε τη σκυτάλη στη νέα Επιτροπή και της ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο με κάθε επιτυχία.

Είμαστε στη διάθεση τους για κάθε βοήθεια πιθανό να χρειαστούν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ως άτομα θα συνεχίσουμε να αγαπούμε και να φροντίζουμε την Εκκλησία μας, με βάση τις γνώσεις και εμπειρίες που αποκτήσαμε στη διάρκεια της θητείας μας.

Επιτροπή Καθεδρικού Ναού Παναγίας των Χαρίτων 2012-2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here