Απρόσμενη ήττα για Κορμακίτη, νίκη για τον Κέδρο

0
513

Τη χειρότερη του εμφάνιση όλης της χρονιάς έκανε φέτος ο Κορμακίτης. Έχασε από τον πρωτελευταίο ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας με 2-0 και έτσι έδωσε ελπίδες στον Ορφέα για να παλέψει για την παραμονή του.

Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές του σωματείου μας δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στον αγώνα, ασύνδετη σε όλη την διάρκεια και φλύαροί χωρίς αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα και η ήττα ήταν αναμενόμενα και σύμφωνα με την επίδοση των ποδοσφαιριστών του σωματείου.

Η ήττα αυτή άφησε την ομάδα μας στην 9η θέση , ενώ έχει ανεβάσει στην 12η θέση τον Ορφέα με 10 βαθμούς και αρκετές ελπίδες για την σωτηρία του. Ελπίζουμε ότι αυτή η ήττα δεν θα στοιχίσει στην ομάδα μας στην προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Αρκετά ήταν τα μουρμουρητά το Σάββατο τόσο από τους φιλάθλους όσο και από τους παράγοντες του σωματείου.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρουν τα πιο κάτω για την αγωνιστική :

« Ο Ηρακλής Γερολάκκου συνεχίζει να οδηγεί σταθερά την κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College, έβδομη σερί νίκη για την Εληά Λυθροδόντα.
Το γκολ του Ηρακλή σημείωσε στο 48ο λεπτό ο Σοφοκλής Θεοδώρου.
Η Εληά στο ντέρμπι της ημέρας νίκησε τον ΑΠΟΝΑ με 2-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Γιώργος Γεωργίου (8′ πεν.) και Κωνσταντίνος Μηνά (89΄), μείωσε στο 90ο λεπτό με τον Παύλο Οικονομίδη ο ΑΠΟΝΑ.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι και στους έξι αγώνες επικράτησαν οι φιλοξενούμενες ομάδες.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της δωδέκατης αγωνιστικής:

ΑΠΟΝΑ – Εληά Λυθροδόντα…1-2
ΑΕΝ – Ηρακλής Γερολάκκου…0-1
Άτλας Αγλαντζιάς – Φοίνικας…0-2
ΑΠΕΠ – Δόξα Παλαιομετόχου…1-2
Ροτσίδης – Ασπίς Πύλας…0-1
Ο Κορμακίτης – Ορφέας Λευκωσίας…0-2

Ο ΚΕΔΡΟΣ κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 3-1 εκτός έδρας από το Κ.Ν. Τσερίου και έτσι να ανεβεί στην βαθμολογία και να φθάσει κοντά στην κορυφή.

Αποτελέσματα Κυριακής 2/12/18
Επίλεκτη.
1. ΕΥΑΓΟΡΑΣ –ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ 0 — 0
2. ΚΑΠΕΔΕΣ — ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ 4 — 2
3. ΕΡΓΑΤΕΣ — ΛΕΝΑΣ ΧΑΝΤΡΙΩΝ 1 — 0
4. ΧΑΡΤΖΙΑ — ΚΑΤΩ ΜΟΝΗ 1 — 3
5. ΤΣΕΡΙ —- ΚΕΔΡΟΣ 1 — 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here