Ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Κορμακίτη

0
681

Η ιστοσελίδα μας , το Kormakitis.net/portal, συνεχίζει αδιάκοπα την ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Κορμακίτη εδώ και μερικά χρόνια.

Έχουμε καταφέρει μετά το κλείσιμο της μεγάλης εκκλησίας με μηδενική προειδοποίηση να μεταδώσουμε τη Θεία Λειτουργία και από την παλιά Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ( των Καλογραιών) με διακοπή μόνο μίας εβδομάδας. Αγοράσαμε καινούργια κάμερα και καινούρια προγράμματα χωρίς την χορηγία κάποιων. Μερικά μικρά τεχνικά προβλήματα στην μετάδοση της Θείας Λειτουργίας στην παλιά εκκλησία ελπίζουμε να ξεπεραστούν.

Από σήμερα φαίνεται ότι η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται στην μεγάλη Εκκλησία του χωριού( πάλι χωρίς προειδοποίηση ότι αλλάζει ο χώρος της Θείας Λειτουργίας)

Ως ιστοσελίδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον τεχνικό της ιστοσελίδας μας Joseph Κεφάλα ο οποίος κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ενώσει με Τρίτη κάμερα την παλιά εκκλησία και να μεταδίδουμε ζωντανά.

Η μετάδοση θα συνεχίζεται όσο μας επιτρέπεται και όσο μπορούμε και οικονομικά να το πράττουμε.

Η μετάδοση γίνεται από το κανάλι του YouTube  Kormakitis  και μπαίνοντας στο kormakitis live streaming. Όλες οι παλιές Θείες Λειτουργίες βρίσκονται στο κανάλι αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here