Σημαντική νίκη, ανάσας, για τον Κορμακίτη-Ανατροπή στην ανατροπή ο ΚΕΔΡΟΣ

0
540

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Κορμακίτης – Δόξα Παλαιομετόχου.( Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ)

Με το στενό σκορ 2-1 πήρε ο Κορμακίτης το πολύτιμο τρίποντο που του έδωσε ανάσες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κορμακίτης αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ημέρα εορτής του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου, την ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου, μέσα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Ο αγώνας έγινε στην προσωρινή έδρα του Κορμακίτη στο Κοινοτικό γήπεδο της Κοκκινοτριμιθιάς.

Παρά τις πολλές απουσίες και σε αυτή την αγωνιστική ο Κορμακίτης κατάφερε να νικήσει την ΔΟΞΑ με το στενό σκορ 2-1. O Κορμακίτης μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με ένα ωραίο τέρμα του Φραγκίσκου Φραγκίσκου στο 31 λεπτό όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Κορμακίτης είχε την κυριαρχία σε όλο το Α ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ , ενώ ο αντίπαλος ήταν επιθετικά ακίνδυνος.

Στο Β ημίχρονο ο Κορμακίτης μπήκε δυνατά και προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά σε ένα φάουλ η ΔΟΞΑ στο 56 λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει και να φέρει τον αγώνα στα ίσα.

Ο Κορμακίτης παρά την ισοφάριση συνέχισε στο ίδιο ρυθμό και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Βασίλη Μιχαηλίδη στην περιοχή. Το πέναλτι κτύπησε εύστοχα ο Βασίλης και έτσι έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η νίκη αυτή έφερε πίσω τα χαμόγελα στην ομάδα και μια μεγάλη ανάσα μετρά από τις συνεχείς αποτυχίες. Η ομάδα έφτασε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κορμακίτη αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.

Ποιο κάτω είναι το άρθρο που έβαλε η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ για την 8η αγωνιστική:
« Στην όγδοη αγωνιστική μπήκε σήμερα το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Γερολάκκου πέρασε νικηφόρα και το εκτός έδρας εμπόδιο του Ροτσίδη Μάμμαρι με 2-1 από τέρματα του Ανδρέα Πατέτσα (3′, 58′) και έφτασε στους 21 βαθμούς.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7999619

Ο αήττητος ΑΠΟΝΑ νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ Κοράκου. Έχανε στο πρώτο ημίχρονο με 2-1, αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές και έφτασε στη νίκη στο 90ο λεπτό. Σκόρερ και των τριών τερμάτων ο Δημήτρης Ανδρέου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Άτλας Αγλαντζιάς – ΑΕΝ…0-1
ΑΠΟΝΑ – ΑΕΚ Κοράκου…3-2
Ροτσίδης Μάμμαρι – Ηρακλής Γερολάκκου…1-2
Ορφέας Λευκωσίας – Φοίνικας…0-0
Ασπίς Πύλας – Εληά Λυθροδόντα…0-1
Ο Κορμακίτης – Δόξα Παλαιομετόχου…2-1

Η ομάδα του Κέδρου που αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΟΠΛ κατάφερε μετά από δύο ανατροπές μνα κερδίσει με 5-4 τον ΠΑΟ Κάτω Μονής. Αρχικά ο ΚΕΔΡΟΣ κέρδιζε στο ημίχρονο με 3-1. Στο Β ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 4-3 και τελικά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να κερδίσει με 5-4 . Αξιοσημείωτο ήταν ότι το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΚΕΔΡΟΥ Φίνος Μελά.

Τα αποτελέσματα της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ για την 4η αγωνιστική ήταν:
1. ΕΥΑΓΟΡΑΣ — ΑΠΟΠ 4 — 0
2.ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ — ΛΕΝΑΣ 3 — 2
3. ΚΑΠΕΔΕΣ — ΤΣΕΡΙ 5 — 0
4. ΠΑΟ — ΚΕΔΡΟΣ 4 — 5
5. ΧΑΡΤΖΙΑ — ΑΤΕ – ΠΕΚ 1 — 4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here