Πρώτη ήττα και για τον Κορμακίτη και για τον Κέδρο

0
577

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορμακίτη στην 6η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ. Έχασε στην προσωρινή της έδρα , στο κοινοτικό γήπεδο της Κοκκινοτριμιθιάς από την ΕΛΗΑ Λυθροδόντα με 1-0

Η ομάδα του Κορμακίτη ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα αλλά με μια επίθεση της ΕΛΗΑΣ και μια αδράνεια της άμυνας του Κορμακίτη δέχτηκε ο Κορμακίτης το μοναδικό τέρμα που του στέρησε το αήττητο.

Ο Κορμακίτης σε όλο τον αγώνα ήταν καλύτερος στο γήπεδο, δεν μπορούσε όμως να αγιοποιήσει τις ευκαιρίες και να σκοράρει και να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος, οι συνεχόμενες βροχές ήταν αρνητικοί παράγοντες για να μπορέσει ο Κορμακίτης να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έμεινε για 10 λεπτά με δέκα παίκτες μετά από τραυματισμό του Αβράμη Βασιλέα ( που ευτυχώς είναι καλά ) και επειδή δεν είχε άλλες αλλαγές, έγινα όλες πριν τον τραυματισμό η ομάδα συνέχισε με δέκα .

Για τον Κορμακίτη αγωνίστηκαν οι : Τζιόζεφ Βραχίμη, Αντρέας Αντρέου ( Μάριος Παρπέρη), Βασίλης Τσακίδης, Αντώνης Ισκάρας, Πλατής ( Χριστόδουλος Χριστοδούλου) , Πέτρος ( Χάρης Ερωτοκρίτου) , Αβράμης Βασιλέας, Αρμάντος Κατσιολούδης, Φραγκίσκος Φραγκίσκου, Βασίλης Μιχαηλίδης, Ερμής Σαμανης

Παρά την ήττα η ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς. Ελπίζουμε να ανακάμψει στον επόμενο αγώνα και να επανέλθει στις νίκες

Αναλυτικά για την 6η αγωνιστική η ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρει τα πιο κάτω :
Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν την κούρσα.
Ο Ηρακλής Γερολάκκου μετά την εκτός έδρας νίκη του και την ισοπαλία της Δόξας οδηγεί μόνος του την κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.
Ο Ηρακλής μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στους δεκαπέντε βαθμούς και ακολουθεί με δεκατρείς βαθμούς η Δόξα.
Ο νεοφώτιστος ΑΠΟΝΑ μετά τη σημερινή νίκη του έφτασε στους δώδεκα βαθμούς και είναι η μοανδική αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος.
Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Ροτσίδης Μάμμαρι – ΑΕΚ Κοράκου…1-1
Ασπίς Πύλας – Ηρακλής Γερολάκκου…0-2
Ο Κορμακίτης – Εληά Λυθροδόντα…0-1
Δόξα Παλαιομετόχου – Φοίνικας…0-0
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΑΕΝ…0-0
ΑΠΟΝΑ – Άτλας Αγλαντζιάς…2-1

O ΚΕΔΡΟΣ δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε 2-1 εκτός έδρας από τους Αγίους. Ο αγώνας έγινε τελικά την Πέμπτη το βράδυ 18 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ είναι :

Αποτελέσματα Β’ Αγωνιστικής 21/10/18
1. ΑΠΟΠ — ΛΕΝΑΣ 2 – 1
2.ΚΛΗΡΟΥ — ΤΣΕΡΙ 3 –2
3.Κ.ΜΟΝΗ — ΑΤΕ -ΠΕΚ Αναβλήθηκε
4.ΧΑΡΤΖΙΑ — ΚΑΠΕΔΕΣ 0 — 5
5. ΕΥΑΓΟΡΑΣ — ΚΕΔΡΟΣ 2 — 1 ( 18/10)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here