Χρυσό στην κολύμβηση στα 800 μέτρα ελεύθερο ο Joseph Shailos

0
588

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού ή Τρίτη διεθνής συνάντηση βετεράνων κολυμβητών. Τους αγώνες διοργάνωσε η παγκύπρια  ομοσπονδία ερασιτεχνικής κολύμβησης και αναγνωρίζονται από την παγκόσμια ομοσπονδία κολύμβησης FINA.

Σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν 275 αθλητές από 21 χώρες. Με την ομάδα Cyprus Master Club που είναι η Κυπριακή ομάδα βετεράνων συμμετείχε και ο δικός μας βετεράνος κολυμβητής Joseph Shailos.

O Joseph πήρε χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία του και αργυρό στην σκυταλοδρομία 4 χ 50 ελεύθερο. Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα της σκυταλοδρομίας 4 χ 50 οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές έχουν Μαρωνιτική καταγωγή ( Joseph Shailos, Χριστοφάκης Χατζηκυπρής και Μέλιος Χατζηκυπρής). Στην σκυταλοδρομία ο Joseph  μαζί με την ομάδα  σημείωσαν νέο Παγκύπριο ρεκόρ στην κατηγορία τους.

Μπράβο φίλε Joseph, θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια σου αυτή επιτυχία και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στο μέλλον. Νιώθουμε περηφάνια σαν κοινότητα για αυτή την τεράστια σου επιτυχία αλλά και για τις επιτυχίες όλων των μελών της κοινότητας μας που δεν είναι και λίγες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here