ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ-Προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το Maronite Sporting Center

0
805

Σημαντική η σημερινή μέρα για τη Μαρωνιτική Κοινότητα και ειδικά τη νεολαία μας. Μετά από συνεχείς και ασταμάτητες προσπάθειες, ξεπερνώντας σωρεία προβλημάτων και εμποδίων φθάσαμε σ’ έναν σημαντικό σταθμό. Που σηματοδοτεί την απαρχή της χωρίς επιστροφή έναρξης της υλοποίησης ενός μεγάλου ονείρου.

Προκηρύξαμε σήμερα τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το πολυδύναμο κέντρο της Κοινότητας που θα ανεγερθεί στην Πάνω Δευτερά, στη Λευκωσία, με την επωνυμία “Maronite Sporting Centre”. Του μεγαλύτερου έργου που σχεδίασε ποτέ η Μαρωνιτική Κοινότητα της Κύπρου.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, τον Έπαρχο Λευκωσίας Μάριο Παναγίδη και τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Δευτεράς Ευγένιο Χατζηευτυχίου για τη συνεργασία και την στήριξη.

Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου και όλα τα σωματεία και οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν τον μεγαλόπνοο αυτό στόχο.

Προχωρούμε όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας. Για να δώσουμε στις νέες γενιές των Μαρωνιτών αυτά που πραγματικά αξίζουν. Και που δυστυχώς για χρόνια στερήθηκαν. Επόμενος σταθμός η εξασφάλιση της Πολεοδομικής Άδειας. Σε δώδεκα περίπου μήνες. Μέχρι τότε, εμείς συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια υπευθυνότητα. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Για την Κοινότητα μας, για τη Νεολαία μας. Το αξίζουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here