Η Γυναικεία Πρωτοβουλία –ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ- περπάτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τις Ροζ Φιγούρες.

0
639

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Γυναικεία Πρωτοβουλία – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ έδωσε οργανωμένα το παρόν της στην πορεία με τις Ροζ Φιγούρες που διοργάνωσε η Europa Dona Κύπρου για 14η συνεχόμενη χρονιά με την ευκαιρία του παγκόσμιου μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του μαστού. Στην πορεία παρευρέθηκαν πέραν των 100 γυναικών της Γυναικείας Πρωτοβουλίας – Κοινότητας Μαρωνιτών και από τα τέσσερα Μαρωνίτικα χωριά , επίσης παρευρέθηκε και ο Εκπρόσωπος της Κοινότητας κ. Γιαννάκης Μούσας.

Όλες οι γυναίκες φορούσαν άσπρο πουκάμισο και άσπρη φανέλα και φορούσαν ροζ φουλάρι και κονκάρδα.

Η συγκέντρωση έγινε στο χώρο στάθμευσης απέναντι από τη ΠΑΣΥΔΥ και από εκεί περπατώντας κατέληξαν στη γωνιά Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και Θεμιστοκλή Δέρβη όπου έγινε η συμβολική τοποθέτηση των ροζ φιγούρων μπροστά από το κτήριο της ASTROBANK.

Tο φετινό σύνθημα της Europa Donna ήταν «Together we Shine». Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στην εκδήλωση υπήρχαν 618 ροζ φιγούρες. Οι 618 ροζ φιγούρες της πορείας, συμβολίζουν τα νέα περιστατικά για το 2017. Ανάμεσα σε αυτές και μια μπλε φιγούρα που συμβολίζει τον άντρα που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και 97 άσπρες φιγούρες για τις γυναίκες που έδωσαν την μάχη τους όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Για να δείτε φωτογραφίες από την οργανωμένη συμμετοχή της Γυναικείας Πρωτοβουλίας – Κοινότητα Μαρωνιτών στο περπάτημα με τις ροζ φιγούρες κάντε κλικ ΕΔΩ.

https://www.facebook.com/pg/kormakitisnet/photos/?tab=album&album_id=2065464853508822

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here