Αήττητος ο Κορμακίτης και στη 4η αγωνιστική- Ανεπιθύμητη ισοπαλία όμως.

0
650

-Απρόσμενη ισοπαλία για τον Κορμακίτη με τον Φοίνικα
-Μουρμουρητά στην ομάδα για την απώλεια των βαθμών
-Παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.
-Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά τις επίσημες του υποχρεώσεις και ο ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας.

Η αρχή του αγώνα δεν προδιάγραφε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Κορμακίτης ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχο κτύπημα πέναλτι από το Βασίλη Μιχαηλίδη στο 20 λεπτό , ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ με 5 τέρματα.

Στην συνέχεια ο Κορμακίτης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 27 λεπτό με τον Πλατί, ο οποίος σε μπαλιά κατάφερε να την κατεβάσει την μπάλα και να σημειώσει το δεύτερο τέρμα το οποίο ήταν εξαιρετικό σε εκτέλεση. Ο Κορμακίτης επαναπαύθηκε και σε μια ανύποπτη φάση ο Φοίνικας κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο ο μεν Κορμακίτης να αυξήσει την διαφορά και ο μεν Φοίνικας να ισοφαρίσει. Ο Κορμακίτης κατάφερε να αυξήσει το σκορ με τον συνήθης ύποπτο το Βασίλη Μιχαηλίδη και να κάνει το 3-1. Ένα σκορ το οποίο δυστυχώς δεν κράτησε. Κάπου εκεί χάθηκε ο ρυθμός του Κορμακίτη και η ομαδικότητα στο παιχνίδι. Σε μια απροσεξία αμυντικού του Κορμακίτη ο Φοίνικας κέρδισε πέναλτι και έκανε το 3-2. Στη συνέχεια ο Φοίνικας δέχθηκε κόκκινη κάρτα σε σκληρό φάουλ αμυντικού του και έτσι ο Κορμακίτης είχε την αριθμητική υπεροχή. Να αναφέρουμε ότι από την αρχή ο Φοίνικας έπαιζε αρκετά σκλήρά με αποτέλεσμα να τραυματίσουν αρκετούς παίκτες του Κορμακίτη.

Δυστυχώς ο Κορμακίτης δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και δυστυχώς πριν τελειώσει το παιχνίδι δέχθηκε την ισοφάριση 3-3 και έχασε έτσι 2 πολύτιμους βαθμούς.

Η ισοπαλία αυτή μπορεί να κράτησε τον Κορμακίτη αήττητο αλλά δυστυχώς έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς . Έχει συνολικά σε 4 αγώνες 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 6 θέση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Εληά Λυθροδόντα – Ηρακλής…0-2
Ο Κορμακίτης – Φοίνικας…3-3
Ασπίς Πύλας – ΑΕΚ Κοράκου…2-1
Ορφέας – ΑΕΝ…1-1
Ροτσίδης Μάμμαρι – Άτλας Αγλαντζιάς…1-1
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΑΠΟΝΑ…1-1

Σε μια άλλη εξέλιξη στο σωματείο μας, βασικά στελέχη της διοίκησης έχουν αποχωρήσει από τη διοίκηση του σωματείου διαφωνώντας με τους χειρισμούς της. Η μια παραίτηση η οποί έγινε αποδεκτή είναι του ταμία του σωματείου και σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα δύο παραιτήσεις έχουν δοθεί και στην επόμενη συνεδρία του σωματείου θα ληφθούν κάποιές αποφάσεις. Δυστυχώς σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις το σωματείο πρέπει να είναι ενωμένο κι δεν χρειάζονται οι διαξιφισμοί αλλά η ενότητα. Η συνεργασία του διοικητικού συμβουλίου επιβάλλεται για το καλό του Κορμακίτη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ. Στην επίλεκτη της ΕΠΟΠΛ αγωνίζεται και ο ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας. Αναμένεται ότι θα πρωταγωνιστήσει όπως και κάθε χρόνο. Την περασμένη Παρασκευή είχε φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 , όπου και έχασε με 2-0.

Αναμένουμε την έναρξη και του πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ.

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ με τον ΦΟΙΝΙΚΑ κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here