Μεγάλη επιτυχία το 1ο Gala Dinner της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών

0
827

Μεγάλη επιτυχία είχε το 1o Gala Dinner που διοργάνωσε η Σχολική εφορεία Μαρωνιτών την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. στην εσωτερική αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ, ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Μούσας, ο βουλευτής Κερύνειας κ. Μάριος Μαυρίδης, η Δήμαρχος Λακατάμειας, οι κοινοτάρχες των Μαρωνίτικων χωριών και πρόεδροι οργανωμένων συνόλων της Κοινότητας, οι διευθύντριες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Αγίου Μάρωνα, οι πρόεδροι των Συνδέσμων Γονέων και άλλοι φίλοι του σχολείου. Συνολικά παρευρέθηκαν 200 άτομα.

Το όλο πρόγραμμα ξεκίνησε με ομιλία από τον πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο έργο της εφορείας καθώς επίσης και στο ρόλο που έχει το κάθε μέλος στην εφορεία . Στόχος του πρώτου Gala Dinner ήταν η οικονομική ενίσχυση του σχολείου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας κ. Βαλεντίνος Κουμέττου ανάφερε τα πιο κάτω : « Ευχαριστώ και τα 200 άτομα που παρευρέθηκαν στο δείπνο υποστήριξης του σχολείου. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όσους έδωσαν εισφορές για το σκοπό της εκδήλωσης. Επίσης θερμές ευχαριστίες προς τα Κοινοτικά Συμβούλια που παρευρέθηκαν αλλά και τα οργανωμένα σύνολα, την νεολαία, τους συνδέσμους γονέων και τα σωματεία μας. Μαζί με τον Εκπρόσωπο μας τον Αρχιεπίσκοπο μας, την Δήμαρχο μας, την διεύθυνση , τους δασκάλους , τους μαθητές και τους γονείς προχωράμε απρόσκοπτα στην υλοποίηση των στόχων που εξαρχής τέθηκαν.»

Μετά τον πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας χαιρέτησε την εκδήλωση ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και μετά από την καθιερωμένη προσευχή ακολούθησε το δείπνο.

Να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια του Δείπνου υπήρχε προβολή με φωτογραφίες από τη ζωή του σχολείου και παρουσιάστηκαν και ακόμα δύο φιλμάκια με δραστηριότητες, ξεχωριστές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

Στη συνέχεια την εκδήλωσης μίλησε ο Μιχάλης Πεκρής από την εφορεία και αναφέρθηκε για το έργο της εφορείας. Ακολούθως χαιρέτησαν την εκδήλωση οι δύο διευθύντριες του σχολείου μας, του δημοτικού κυρία Γεωργία Σκορδή Σιαμμούτη και του Νηπιαγωγείου κυρία Γιάννα Κασάπη Πέτρου. Ακολούθως μίλησε η Δήμαρχος Λακατάμιας Κυρία Φωτούλα Χατζήπαπα και τέλος ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη βουλή των αντιπροσώπων κύριος Γιαννάκης Μούσας.

Να αναφέρουμε ότι δόθηκαν αρκετές εισφορές , τόσο επώνυμα όσο και ανώνυμα , οι οποίες εισφορές θα βοηθήσουν στο έργο της Σχολικής Εφορείας.

Για να δείτε φωτογραφίες από το 1ο Gala Dinner κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here