Ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη Κυριακή 7-10-2018

0
688

Η Ιστοσελίδα μας ενημερώνει όλους τους αναγνώστες της ότι αύριο, Κυριακή θα μεταδίδει ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube την Θεία Λειτουργία από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη. Η μετάδοση θα ξεκινήσει ώρα 8:30 μ.μ. ενώ η Θεία Λειτουργία ξεκινά ώρα 9:00 μ.μ.

Να αναφέρουμε ότι την αυριανή Θεία Λειτουργία θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και στη Θεία Λειτουργία θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Να ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας καταβάλει προσπάθεια όπως βρει χορηγούς για την αγορά βιντεοκαμερών για κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην παλιά εκκλησία. Δυστυχώς η παλιά εκκλησία δεν έχει μικροφωνική εγκατάσταση. Η ιστοσελίδα αγόρασε μια βιντεοκάμερα και αναμένεται σύντομα έτσι ώστε να την εγκαταστήσουμε στην παλιά εκκλησία.

Δυστυχώς και το επαναλαμβάνουμε, ο μηδενικός χρόνος που μας έδωσε η υφιστάμενη Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη μας οδήγησε στο να μην μεταδίδουμε τη Θεία Λειτουργία και μας έδεσε τα χέρια, έστω και αν οι ίδιοι γνώριζαν μια και δύο εβδομάδες από πριν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here