Δήλωση Εκπροσώπου Μαρωνιτών- Αύριο στα χωριά μας ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

0
1275

Υποδεχόμαστε αύριο στα άγια και ιερά χώματα μας τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου. Σε μια ιστορική επίσκεψη που λαμβάνει χώραν σε μια κρίσιμη καμπή για την πορεία της μαρτυρικής μας Κοινότητας. Θέλουμε ο Πρόεδρος Νεοφύτου να γνωρίσει από πρώτο χέρι την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα τα χωριά μας και να βιώσει, έστω και για λίγες ώρες, τον παλμό, τους αγώνες και τις αγωνίες των Μαρωνιτών. Να σφίξει το χέρι των ηρωικών μας εγκλωβισμένων και να μιλήσει με τους επανεγκατασταθέντες και τους πρόσφυγες μας.

Τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ θα πλαισιώνει σύσσωμη η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος καθώς ασφαλώς και ο δικός μας Βουλευτής Μάριος Μαυρίδης.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου ο οποίος άλλαξε το προσωπικό του πρόγραμμα και θα βρίσκεται μαζί μας για να χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη στις 9.00 π.μ. Ευχαριστώ επίσης τους Κοινοτάρχες όλων των Μαρωνίτικων χωριών για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψης. Εκφράζω, τέλος, τη βεβαιότητα πως η συλλογική αυτή προσπάθεια θα βοηθήσει και θα συμβάλει στην προώθηση των στόχων και των επιδιώξεων μας.

Κύριε Πρόεδρε ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στα άγια και ιερά μας χώματα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here