Μετακινούνται οι στύλοι της ηλεκτρικής από το κέντρο της πλατείας του Κορμακίτη

0
1148

Τέλος Αυγούστου ξεκινούν τα έργα για την μετακίνηση των στύλων της ηλεκτρικής από το κέντρο της πλατείας του Κορμακίτη δίπλα από τη βρύση.

Σε χθεσινή συνάντηση της τοπικής αρχής Κορμακίτη με τον νέο «Δήμαρχο» Λαπήθου , αποφασίσθηκε όπως τα έργα για την μετακίνηση των στύλων από το κέντρο του χωριού ξεκινήσουν τέλος του Αυγούστου, μετά το τέλος των θερινών διακοπών.

Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες τόσο από την Τοπική Αρχή του Κορμακίτη, όσο από το « Δημαρχείο Λαπήθου» αλλά και από την «Αρχή Ηλεκτρισμού» για συντονισμένες ενέργειες από τους τρεις φορείς έτσι ώστε να μετακινηθούν οι στύλοι , να μπουν υπόγεια τα καλώδια και να μεταφερθούν στο σπιτάκι που κτίστηκε από το Κοινοτικό συμβούλιο Κορμακίτη δίπλα από τη βρύση.

Οι ενέργειες αυτές που είναι πέρα τον 6 μηνών και ήταν μια προσπάθεια του Κοινοτικού συμβουλίου Κορμακίτη με τον Eκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των αντιπροσώπων έχουν καρποφορήσει επιτέλους και έτσι οι επικίνδυνοι αυτοί στύλοι θα μετακινηθούν.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο χώρος όπου κτίστηκε το σπιτάκι για την ηλεκτρική βρίσκεται σε χώρο της εκκλησίας και δόθηκε ειδική άδεια από τον Αρχιεπίσκοπο. Η ιστοσελίδα κατέχει επιστολή που αναφέρει ποιου ήταν ευθύνη το όλο έργο, αλλά δεν χρειάζονται ούτε δημοσιεύσεις ούτε τίποτε άλλο. Στόχος όλων μας είναι το καλό του Κορμακίτη και συγχαίρουμε όλους όσους εργάζονται για το καλό του χωριού μας .

Συγχαρητήρια στον Eκπρόσωπο μας, στο Kοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και στην Τοπική Αρχή Κορμακίτη για το έργο αυτό και αναμένουμε ότι η συνεργασία αυτή θα οδηγήσει και σε άλλα έργα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here