Tuesday, May 21, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΧοροεσπερίδα 14 Αυγούστου στον Κορμακίτη, μαζί ή όχι ?

Χοροεσπερίδα 14 Αυγούστου στον Κορμακίτη, μαζί ή όχι ?

Πραγματοποιήθηκε , σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, στα γραφεία του «Δημάρχου Λαπήθου» συνάντηση μεταξύ της τοπικής αρχής Κορμακίτη, του σωματείου « Ο Κορμακίτης» και του νέου «Δημάρχου Λαπήθου»

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Κορμακίτη που γίνονται κάθε Αύγουστο.

Ο επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτης κ. Αντωνάκης Αυγουστίνου Σάρρου ανάφερε στον «Δήμαρχο» ότι θα γίνει στο χωριό μια χοροεσπερίδα και αυτή θα γίνει στις 14 Αυγούστου από την Τοπική Αρχή. Κάλεσε το σωματείο όπως συνεργαστεί και μαζί να κάνουν την χοροεσπερίδα για να ενωθεί ο Κορμακίτης. Μάλιστα πρόσφερε το ποσοστό από το κέρδος το 20% με 30% της εκδήλωσης.

Το σωματείο ζήτησε όπως κάνει χοροεσπερίδα στις 11 Αυγούστου και στις 14 Αυγούστου το Talent Show. Ο επικεφαλής της Τοπικής Αρχής ανάφερε ότι στις 14 του Αυγούστου θα γίνει μόνο μια εκδήλωση. Αν το σωματείο « Ο Κορμακίτης» επιθυμεί να κάνει το Talent show μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε μέρα θέλει εκτός από τις 14 Αυγούστου.

Μετά από αρκετή συζήτηση και την επέμβαση του « Δημάρχου» έγινε εισήγηση όπως η χοροεσπερίδα γίνει από κοινού και τα κέρδη της εκδήλωσης να είναι 50% με 50 % . Η τοπική αρχή Κορμακίτη αποδέχθηκε αυτή την εισήγηση του « Δημάρχου» και τώρα αναμένεται η αποδοχή και από το σωματείο « Ο Κορμακίτης»

Να αναφέρουμε ότι τα τελευταία 12 χρόνια το σωματείο διοργάνωνε το Talent Show στις 14 Αυγούστου το απόγευμα και την χοροεσπερίδα το Σάββατο πριν τις 15 Αυγούστου.

Αναμένουμε όλοι όπως αποδεχθεί και το σωματείο « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» την εισήγηση του « Δημάρχου» και επιτέλους να γίνει μια χοροεσπερίδα στον Κορμακίτη. Ευχή όλων μας να ενωθεί ο Κορμακίτης και όλοι μαζί να κάνουμε τις διακοπές μας στον Κορμακίτη χωρίς διαξιφισμούς και ίντριγκες.

Με την εκλογή της νέας τοπικής αρχής Κορμακίτη που ανάλαβε την 1η Ιουλίου ο επικεφαλής της τοπικής αρχής ανάφερε ότι στις διακοπές του καλοκαιριού στον Κορμακίτη τον Αύγουστο θα γίνει μια χοροεσπερίδα στις 14 Αυγούστου. Επίσης ανάφερε ότι στις 14 Αυγούστου δεν θα υπάρχουν άλλες εκδηλώσεις και ότι τόσο το Talent Show του σωματείου όσο και η καλοκαιρινή φιέστα τη ΚΝΜΚ θα γίνουν άλλες μέρες. Από την ημέρα της ανακοίνωσης του υπήρχαν έντονες συζητήσεις και διαξιφισμοί μεταξύ του σωματείου και της τοπικής αρχής.

Ελπίζουμε στο τέλος να επικρατήσει η λογική και να ενωθεί ο Κορμακίτης….

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments