Μπράβο στους Προσκόπους μας…Μπράβο στο 99ον Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών!

0
1208

Μετά την σχετική τους ανακοίνωση το 99ον σύστημα Μαρωνιτών για τη συλλογή προμηθειών και αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της πυρκαγιάς της Αττικής η ανταπόκριση ήταν τεράστια.

Σε σχετική ανακοίνωση τους οι πρόσκοποι στην σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν τα πιο κάτω :
“ Ευχαριστούμε όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά!
Να βοηθώ κάθε Άνθρωπο σε κάθε περίσταση..!
Όπως το 2007 στην Ηλεία, το 2013 στη Λευκωσία, το 2016 στη Σολέα, δυστυχώς έτσι και σήμερα το 2018 στην Αττική…Είμαστε εδώ..!”

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος της κοινότητας μας στη Βουλή των αντιπροσώπων κύριος Γιαννάκης Μούσας την οποία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγχαίρει τους προσκόπους για την ενέργεια τους αυτή . Αναλυτικά αναφέρει :

“ Θερμά συγχαίρω τα παιδιά του 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών Λευκωσίας για την πρωτοβουλία τους να μαζέψουν τρόφιμα και άλλα αγαθά, για ενίσχυση των θυμάτων της τραγωδίας που έπληξε την Ελλάδα. Η ενέργεια τους, τιμά τους ίδιους, τιμά το προσκοπικό σύστημα, τιμά όμως και τη Μαρωνιτική Κοινότητα. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να συνεχίσουν τις ωραίες αυτές πρωτοβουλίες που πηγάζουν από τις αρετές και τις αξίες με τις οποίες έχουν γαλουχηθεί.”

Με τη σειρά μας και εμείς συγχαίρουμε τους προσκόπους μας για την ενέργεια αυτή η οποία τιμά και τους ίδιους αλλά και την ίδια την κοινότητα μας. Μπράβο παιδιά !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here