Έγινε η Θεία Πρώτη Κοινωνία στον Κορμακίτη για τρία παιδιά την Κυριακή 13 Μαΐου 2018

0
745

Την Κυριακή 13 Μαΐου, ημέρα της εορτής της Παναγίας της Φάτιμας, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη έγινε η Θεία Πρώτη Κοινωνία τριών παιδιών.

Την Θεία Λειτουργία , που έγινε ώρα 10:00 π.μ. τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ μαζί με τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Joseph Tartak.

Την Θεία Πρώτη Κοινωνία έλαβαν τρία παιδιά. Ο Νίνος Ιωσήφ Σιαμμούτη, ο Ιωάννης Κύκκος Μαρούν Σκορδή και η Ελένη Μιχαήλ Τερζή.

Στην καθιερωμένη του ομιλία οι Αρχιεπίσκοπος συγχάρηκε τα παιδιά και τους γονείς τους που επέλεξαν τον Κορμακίτη για να κάνουν την Θεία Πρώτη Κοινωνία αλλά και τον εφημέριο του χωριού Πάτερ Jospeh Tartak, που προετοίμασε τα παιδιά για την Πρώτη Κοινωνία.

Μετά το τέλος της τελετής ο Αρχιεπίσκοπος και ο εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των αντιπροσώπων κος Γιαννάκης Μούσας έδωσαν αναμνηστικά δώρα στα τρία παιδιά. Ακολούθησε στη συνέχεια στο προαύλιο της παλιάς εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου μικρή δεξιώση για τα παιδιά και τους συγγενείς τους.

Για να δείτε φωτογραφίες από τη Θεία Πρώτη Κοινωνία κάντε κλικ ΕΔΩ

Η ιστοσελίδα μετάδωσε την τελετή της Θείας Πρώτης Κοινωνίας ζωντανά και μπορείτε να την βρείτε στο κανάλι της ιστοσελίδας στο Youtube στον πιο κάτω σύνδεσμο.  Κάντε κλικ ΕΔΩ 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here