1ο περπάτημα Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη για το 2018- Πάμε Τουλίπες

0
622

Τεράστια επιτυχία είχε το πρώτο περπάτημα του ΦΟΚ για το 2018 που έγινε το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 2:00 μ.μ. με την συμμετοχή πέραν των 120 ατόμων.

Το πρώτο περπάτημα έγινε με προορισμό την περιοχή Τζιήπους και Πασκαλί όπου φυτρώνουν οι μοναδικές και σπάνιες Τουλίπες. Μια διαδρομή απίστευτή για όλους τους πεζοπόρους μέσα από τα καταπράσινα χωράφια του Κορμακίτη. Το περπάτημα ξεκίνησε από την περιοχή Λατσί, όπου βρίσκεται το κοιμητήριο και περνώντας από τις περιοχές Μεσοκούντουρα, Απιθκιά, Αμπέλια , Κουτσί έφθασαν στην περιοχή Τζιήπους.

Στην περιοχή αυτή, αφού μελετήθηκε από πριν από τον ΦΟΚ, οι πεζοπόροι ακολούθησαν ένα μονοπάτι μέσα από το δάσος και έφθασαν στην περιοχή Πασκαλί όπου όλοι έμειναν έκπληκτοι από την τεράστια ομορφιά των δεκάδων τουλίπων που υπήρχαν στην περιοχή. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε για την όλη πορεία και τις τουλίπες και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα τους αλλά και από τις δεκάδες φωτογραφίες που ανέβασαν στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιστροφή έγινε από την περιοχή Κουτρουμπούλια, Μαδόνι, Μακρήσπηλιο, Πατσαλιές και κατέληξαν στην περιοχή Λατσί όπου ξεκίνησαν.

Ο ΦΟΚ ευχαριστεί θερμά όλους όσους έχουν παρευρεθεί στο περπάτημα και ελπίζουμε όλοι να το έχουν απολαύσει.

Να αναφέρουμε ότι έχει προγραμματιστεί νέο περπάτημα το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου. Σύντομα θα ανακοινωθεί η διαδρομή και περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος ο ΦΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μόνιμο χορηγό του ομίλου μας Χριστάκη Κουμέττου για την ευγενή του χορηγία σε κάθε μας περπάτημα καλύπτοντας όλα τα έξοδα .

Για να δείτε φωτογραφίες από το περπάτημα κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here