Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσεις5ο περπάτημα φυσιολατρικού ομίλου Κορμακίτη- Γνωρίζοντας το χωριό μας

5ο περπάτημα φυσιολατρικού ομίλου Κορμακίτη- Γνωρίζοντας το χωριό μας

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 , το 5ο περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη. Την παρουσία τους έδωσαν πέρα των 75 ατόμων. Όπως ήταν προγραμματισμένο από την οργανωτική επιτροπή του ομίλου ξεκινήσαμε στις 6:30 μ.μ. από το εκκλησάκι της Παναγίας. Το περπάτημα ξεκίνησε από την περιοχή Κοτσινόμαντρα (Δρόμος Λιβερών, στο ύψωμα που είναι η μεγάλη αντένα), και μέσω των περιοχών Ανεφανή των Λιβερών, Δάσος του Ναβά, Μονοδέντρι, Κοτσινόμουττη, Στυλληματα και μετά από άλλη διαδρομή μέσα στο Δάσος του Ναβά πίσω από εκεί που ξεκινήσαμε.
.
Σχεδόν όλη η διαδρομή ήταν μέσα στο δάσος. Η θέα ήταν καταπληκτική. Στα πρώτα στάδια της διαδρομής βλέπαμε την περιοχή του Κόρνου, την Γαλούσα την Όρκα και ακόμη πιο μακριά σχεδόν μέχρι της περιοχές της Κερύνειας. Είδαμε την πολύ όμορφη περιοχή στα Μαλά και συνεχίσαμε διαμέσου του Δάσους του Ναβά, ένα σχεδόν παρθένο δάσος, μέχρι το σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε. Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από σας δεν έχετε ξαναδεί αυτές τις πολύ όμορφες περιοχές.

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Ηλία, Παναγιώτη, Μάριο και Κύπρο όχι μόνο για την επιλογή αυτής της θαυμάσιας διαδρομής αλλά και για την όλη τους προσφορά, την καθοδήγηση και την εποπτεία για να περάσουμε όλοι μας ένα ωραίο και ευχάριστο απόγευμα.

Ευχαριστίες επίσης στον χορηγό του Ομίλου μας κον Χρίστο Κουμέττου ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας για ότι του ζητηθεί.

Τέλος ο ΦΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που με την συμμετοχή σας στα διάφορα περπατήματα δείχνετε ότι πάνω από όλα είναι ο Κορμακίτης μας. Γιατί σκοπός του Ομίλου μας είναι να γνωρίσετε όσο καλύτερα το χωριό μας και τις περιοχές του αλλά και να αγαπήσετε και να έχετε πάνω από όλα το χωριό μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο μας περπάτημα για να μπορέσετε να κανονίσετε το πρόγραμμα σας και να είστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε
Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ ΜΑΣ

Για να δείτε φωτογραφίες από το 5ο περπάτημα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments