Monday, May 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκπρόσωπος Μαρωνιτών: Η Καρπάσια άρχισε να αλλάζει

Εκπρόσωπος Μαρωνιτών: Η Καρπάσια άρχισε να αλλάζει

Την Καρπάσια επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας. Τον Εκπρόσωπο υποδέχθηκε στο χωριό ο Πρόεδρος της κοινότητας Χρίστος Χατζηαντώνης και άλλοι ιθύνοντες.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του ο Εκπρόσωπος ξεναγήθηκε και είδε προσωπικά τα έργα που εκτελούνται στην Καρπάσια από το Κοινοτικό Συμβούλιο και τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη του χωριού και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων. Τα έργα περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις δρόμων, διάνοιξη νέων δρόμων και τοποθέτηση υπόγειων αγωγών για απομάκρυνση των νερών.

Παράλληλα ο Εκπρόσωπος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ιθύνοντες του γραφικού Μαρωνίτικου χωριού και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα επόμενα βήματα που αφορούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Καρπάσιας. Ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Εκπρόσωπος με τους Χρίστο Χατζηαντώνη και Γιαννούλλα Ορφανού όπου συζητήθηκαν και οι ευρύτερες εξελίξεις που αφορούν στην Μαρωνιτική Κοινότητα.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία των έργων και τόνισε πως η Καρπάσια άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο. “Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί είδα τις προσπάθειες μας να καρποφορούν”, ανέφερε ο Γιαννάκης Μούσας. “Θέλω ολόψυχα να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Χρίστο Χατζηαντώνη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου της Καρπάσιας ως επίσης και την ηρωίδα επικεφαλής της τοπικής αρχής Γιαννούλλα Ορφανού και τους συνεργάτες της για το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύουν και για την αφοσίωση τους στην προσπάθεια για αναβάθμιση της Καρπάσιας”, τόνισε ο Εκπρόσωπος. “Με αυτό το πνεύμα συνεχίζουμε και είμαι βέβαιος πως τα καλύτερα έπονται”, κατέληξε ο Γιαννάκης Μούσας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments