Thursday, May 9, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΚορμακίτης - Talent show 2017

Κορμακίτης – Talent show 2017

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο πλέον Talent show στο αμφιθέατρο της Παναγίας στον Κορμακίτη στις 14 Αυγούστου .

Στο Talent show συμμετείχαν νεαρά ταλέντα της κοινότητας μας καθώς επίσης και το χορευτικό συγκρότημα του σωματείου « Ο Κορμακίτης»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Μούσας.

Την εκδήλωση διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το Σωματείο « Ο Κορμακίτης» και στην ομιλία του ο πρόεδρος του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» Γιαννάκης Λαζαρής αναφέρθηκε στη διοργάνωση της Μουσικής Βραδιάς ( Talent Show) που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Κορμακίτη . Η εκδήλωση αυτή, αναφέρθηκε, έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στους νέους του χωριού γιατί με το δικό τους ταλέντο κάνουν τον κόσμο να τους αγκαλιάσει και να τους στηρίξει.

Ο πρόεδρος του σωματείου έκανε αναφορά στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνά ο τόπος μας και ότι το σωματείο Κορμακίτης για 4η συνεχή χρονιά συνδιοργανώνει μαζί με την Κάριτας Κύπρου φιλανθρωπικό παζαράκι όπου με αυτό τον τρόπο το σωματείο θέλει να στηρίξει τις άπορες οικογένειες της κοινότητας ( μάζεμα φαγητών και λεφτών για τις άπορες οικογένειες της Κοινότητας ).

Ο πρόεδρος τέλος έκανε αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις για επιστροφή των Μαρωνιτών στα χωριά μας και κάλεσε τόσο τον εκπρόσωπο όσο και τον Αρχιεπίσκοπο να μην ξεχάσουν τις μεγάλες θυσίες των εγκλωβισμένων μας που έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα τα χωριά μας ζωντανά και τόνισε ότι το μέλλον της κοινότητας βρίσκεται στην επιστροφή στα χωριά μας.

Κλείνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα νεαρά ταλέντα για την συμμετοχή τους και έδωσε ραντεβού στις 14 Αυγούστου 2018 και πάλι στο αμφιθέατρο της Παναγίας.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν για μία ώρα και πλέον τα νεαρά μας ταλέντα όπου τραγούδησαν και χόρεψαν.

Για να δείτε φωτογραφίες από το Talent Show κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments