Απονομή Επάθλων ΕΠΟΠΛ 2016-2017- Ανακοίνωση ΕΠΟΠΛ

0
702

Με ευρεία συμμετοχή, πολλή κέφι και παρουσία εκλεκτών φίλων, έγινε την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην Ταβέρνα Αντίπεινα, στην ΄Εγκωμη, η Ετήσια Χοροεσπερίδα της ΕΠΟΠΛ όπου απονεμήθηκαν τα ΄Επαθλα Carlsberg.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν περί τα 200 άτομα από τα Σωματεία, τα Σώματα της ΕΠΟΠΛ, Δικαστική, Σύνδεσμο Διαιτητών, Τεχνική Επιτροπή καθώς και πολλοί φίλοι από τη Δημόσια, την Αθλητική και την Οικονομική ζωή της Κύπρου μας.

Την τιμητική τους είχαν ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, ο Φιναλίστ ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι, ο Πρωταθλητής της Ενιαίας Κατηγορίας ΛΕΝΑΣ Χανδριών, οι βραβευθέντες στο ήθος, ο πρώτος σκόρερ και όλοι οι διακριθέντες.

Παρέστησαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η Εκδήλωση καθώς και ο Βουλευτής Λευκωσίας κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στροβόλου κ. Κωστάκης Σωφρονίου, ΄Εγκωμης κ. Χρίστος Σαββίδης και Κυθρέας κ. Μάριος Ζαμπακίδης, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg κ. Ανδρέας Σμυρίλλης.

Στην ομιλία/χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ Ανδρέας Κακουλλής, καλωσόρισε τους παρισταμένους, συγχάρηκε τους βραβευθέντες και ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τους χορηγούς και αθλοθέτες της Ομοσπονδίας ως επίσης τον Υπουργό Οικονομικών, τον ΚΟΑ, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τη ΣΕΚ και φυσικά την Carlsberg και όλους όσους βοηθούν και συμπαρίστανται στην ΕΠΟΠΛ.

Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης πέραν από τα συγχαρητήρια προς τους Πρωταθλητές, συγχάρηκε την ΕΠΟΠΛ, όχι μόνο για το αθλητικό της έργο αλλά και την ευρύτερη προσφορά της στην Κυπριακή Κοινωνία.

Σχετικό χαιρετισμό και συγχαρητήρια έκανε και ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου.

Τις απονομές έκαναν οι προσκεκλημένοι και το πρόγραμμα παρουσίασε με επιτυχία ο Αθλητικογράφος κ. Αχιλλέας Γεωργιάδης.

Η ΕΠΟΠΛ ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους παρευρεθέντες μέλη και Διοικήσεις των Σωματείων της καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους της και τους χορηγούς, ιδιαίτερα την Εταιρεία  Carlsberg και το Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της κ. Ανδρέα Σμυρίλλη και το νέο χορηγό, φίλο της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέα Μιχαήλ (Cyview) και εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης των δώρων είναι:

123, 112, 121, 49, 137, 140, 60, 19, 144

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here