Επαναρχίζει η ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας

0
1064

Ανακοινώνεται ότι το kormakitis online και το kormakitis.net έκαναν δεκτή έκκληση του Εκπροσώπου της Μαρωνιτικής Κοινότητας και αποφάσισαν την επανασύνδεση του δικτύου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη και την ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Ο Εκπρόσωπος εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του kormakitis online και του kormakitis.net και διαβεβαιώνει για το έντονο ενδιαφέρον του για την ενδυνάμωση των διαδικτυακών δυνατοτήτων στα Μαρωνίτικα χωριά. Σημειώνει παράλληλα τον θαυμασμό του για τον σπουδαίο ρόλο που το kormakitis online και το kormakitis.net έχουν διαδραματίσει στον ζωτικό τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και της σύνδεσης των χωριών μας με ολόκληρο τον κόσμο.

“Τους συγχαίρω για το έργο και την προσφορά τους και ευθαρσώς τους δηλώνω ότι θα είμαι σθεναρά στο πλευρό τους στην προσπάθεια για βελτίωση και αναβάθμιση των διαδικτυακών υποδομών και δυνατοτήτων σε όλα τα Μαρωνίτικα χωριά”, ανέφερε ο Εκπρόσωπος. “Χαιρετίζω το γεγονός ότι στην απόφαση των υπευθύνων του kormakitis online και του kormakitis.net καθοριστική υπήρξε η έντονη επιθυμία των ηλικιωμένων και των ξενιτεμένων μας για παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας από τον αγαπημένο τους Κορμακίτη”, κατέληξε ο Εκπρόσωπος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here