Tuesday, April 23, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσεις3o περπάτημα Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη - 05/06/2017

3o περπάτημα Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη – 05/06/2017

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Την Δευτέρα του Κατακλυσμού (05/06/2017) έγινε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο μας περπάτημα. Η διαδρομή ήταν από τα Λιβερά στο Ακρωτήρι Κορμακίτη.

Στις 7.00 το πρωί μαζευτήκαμε στο μικρό εκκλησάκι της Παναγίας γύρω στους σαράντα πεζοπόρους και με το μικρό λεωφορείο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη και 2-3 ιδιωτικά οχήματα μεταφερθήκαμε στο Λιβερά στον χώρο που θα γινόταν η εκκίνηση.

Στις 7.30 υπό την καθοδήγηση και εποπτεία των Ηλία Ζωνιά, Μάριο Κατσιολούδη, Παναγιώτη Ηλία και Κύπρου Διόλα ξεκίνησε η πεζοπορία. Το τοπίο μαγευτικό. Περπατήσαμε σε ένα μονοπάτι πάνω από την θάλασσα με το πρωινό δροσερό αεράκι και την θάλασσα να μας συνοδεύει σε όλη την διαδρομή. Στα μισά της διαδρομής στην περιοχή Βούρνες των Αποστόλων κάναμε σταθμό για ξεκούραση Το συνοδευτικό όχημα ήταν εκεί και μας περίμενε με παγωμένο νερό και όχι μόνο. Οι γευστικές διπλόπιττες της Μισιέλ Ναούμ ήταν ένας σκέτος πειρασμός. Μετά την ολιγόλεπτη ξεκούραση συνεχίσαμε πάλι με την συνοδεία της μαγευτικής θάλασσας μέχρι τον τερματισμό που ήταν το Ακρωτήρι Κορμακίτης. Μετά από ολιγόλεπτή ξεκούραση και αρκετές φωτογραφίες επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο και επιστρέψαμε στο χωρίο.

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Ηλία, Παναγιώτη, Μάριο και Κύπρο όχι μόνο για την επιλογή αυτής της θαυμάσιας διαδρομής αλλά και για την όλη τους προσφορά, την καθοδήγηση και την εποπτεία για να περάσουμε όλοι μας ένα ωραίο και ευχάριστο πρωινό.

Ευχαριστίες επίσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη που μας παραχώρησε το λεωφορείο και τον οδηγό του Αντώνη Σάρρου για όλες τις διευκολύνσεις που χρειαστήκαμε, καθώς και στον Ιωσήφ Μαλαχία που μας ακολουθούσε σε όλη την διαδρομή με το συνοδευτικό όχημα.

Ευχαριστίες επίσης στον χορηγό του Ομίλου μας κον Χρίστο Κουμέττου ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας για ότι του ζητηθεί.

Τέλος ο ΦΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που με την συμμετοχή σας στα διάφορα περπατήματα δείχνετε ότι πάνω από όλα είναι ο Κορμακίτης μας. Γιατί σκοπός του Ομίλου μας είναι να γνωρίσετε όσο καλύτερα το χωριό μας και τις περιοχές του αλλά και να αγαπήσετε και να έχετε πάνω από όλα το χωριό μας.

Πληροφοριακά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το επόμενο μας περπάτημα θα είναι αρχές Ιουλίου στην περιοχή του Λυθράτη για ξενάγηση, ηλιοβασίλεμα και όχι μόνο………. Ακριβής ημερομηνία και αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Σας ευχαριστούμε
Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ ΜΑΣ

Για να δείτε φωτογραφίες από το περπάτημα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments