30 Χρόνια Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου

0
437

Σαν σήμερα, 30 χρόνια πριν, ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι με προορισμό το άγνωστο. Με μια ομάδα νέων ανθρώπων να δημιουργεί τις βάσεις μέσα στις πλέον δύσκολες συνθήκες και τα δεινά που είχε επιφέρει η τουρκική εισβολή, ουδείς γνώριζε τι έμελλε γενέσθαι.

Με πίστη και επιμονή και χάρη σε εκείνους τους ανθρώπους που κατέθεσαν και τη ψυχή τους για τη νεολαία από την αρχή μέχρι σήμερα, η Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου καθιερώθηκε από νωρίς ως η μεγαλύτερη οργάνωση νεολαίας στους κόλπους της κοινότητας αλλά και ο πυρήνας συγκέντρωσης όλων των νέων Μαρωνιτών από κάθε γωνιά του τόπου.

Περήφανα σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια ζωής. Περήφανα σήμερα γιορτάζουν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που υπηρέτησαν επάξια τη μεγάλη αυτή οργάνωση. Περήφανοι και εκείνοι που κοιτούν από ψηλά. Περήφανα γιορτάζει σήμερα η νεολαία μας.

Όπως είχε πει κάποτε η Αμερικανίδα νομπελίστας Pearl Buck, “…οι νέοι δεν ξέρουν αρκετά για να είναι συνετοί και γι’ αυτό προσπαθούν το αδύνατο. Και το πετυχαίνουν, τη μια γενιά μετά την άλλη”. Το σίγουρο είναι πως το μεγάλο αυτό ταξίδι συνεχίζεται. Μέχρι και το αδύνατο θα πετύχουμε.

Χρόνια πολλά Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here