Ιστορική στιγμή για το Εφηβικό του Κορμακίτη- Πρωταθλητές ΕΠΟΠΛ 2016-2017

0
905

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Εφηβική ομάδα του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα των Ακαδημιών-Εφηβικού της ΕΠΟΠΛ.

Ο Κορμακίτης συμμετείχε τα τελευταία δέκα χρόνια στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ και είναι η πρώτη φορά που παίρνει τον τίτλο.

Χθες, στο τελευταίο παιχνίδι, αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς στο γήπεδο των Αγίων. Ένας αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπου οι μικροί του Κορμακίτη έπαιξαν χαλαρά. Οι Αγίοι προηγήθηκαν με 1-0 στο δέκατο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Κορμακίτης να αντιδράσει και πριν το τέλος του ημιχρόνου να προηγηθεί με 2-1 με τέρματα του Γ. Τσουτσούκη και Σ. Τσουτσούκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Στη συνέχεια ο Κορμακίτης στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα με τον Β. Γιουσελλή και οι Αγίοι στο τελευταίο λεπτό με μακρινό σουτ . Τελικό σκορ 3-3.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στους μικρούς του Κορμακίτη και απονομή των μεταλλίων. Μετά την απονομή έγινε ο γύρος του θριάμβου όπου οι μικροί άνοιξαν σαμπάνιες.

Συγχαρητήρια στους μικρούς του Κορμακίτη, στην τεχνική ηγεσία ,στους επιτρόπους του εφηβικού και στους γονείς των μικρών που πάντοτε είναι δίπλα τους.

Οι μικροί συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο του Εφηβικού. Αντιμετωπίζουν το ερχόμενο Σάββατο στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ, τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς.

Για να δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι, την απονομή του πρωταθλήματος και τους πανηγυρισμούς των μικρών κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here