Πρωταθλητές οι μικροί του Κορμακίτη

0
1121

Το ερχόμενο Σάββατο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ. Οι μικροί του Κορμακίτη έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές και μαθηματικά εδώ και δύο αγωνιστικές και έτσι το Σάββατο θα ανακηρυχθούν και επίσημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ.

Οι μικροί πρωταθλητές αντιμετωπίζουν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 3:15 μ.μ. των Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων τριμιθιάς στο Κοινοτικό γήπεδο Αγίων Τριμιθιάς. Ένας αγώνας χωρίς ενδιαφέρον αφού όλα έχουν κριθεί. Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος από την ομοσπονδία στους μικρούς πρωταθλητές.

Να αναφέρουμε ότι οι μικροί του Κορμακίτη συνεχίζουν και στο κύπελλο, στην ημιτελική φάση, στο οποίο αγωνίζονται το Σάββατο 25 Μαρτίου μαζί με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς.

Καλούμαι τους φιλάθλους και φίλους του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» όπως το Σάββατο ενισχύσουν τις προσπάθειες των μικρών μας ποδοσφαιριστών και να πανηγυρίσουν μαζί τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι αγώνες του εφηβικού είναι :
ΕΥΑΓ.ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ Αγίων Τριμιθιάς – Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 3.15

ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου – ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου 3.15

ΚΕΝΗ: ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here