Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΣαρωτικοί οι μικροί του Κορμακίτη, 6-0 τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου

Σαρωτικοί οι μικροί του Κορμακίτη, 6-0 τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου

Πρωταθλητές οι μικροί του Κορμακίτη δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος

Άνετα κέρδισαν τον κύριο τους αντίπαλο για το πρωτάθλημα με 6-0

Σήμερα, Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, οι μικροί του Κορμακίτη, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο , νίκησαν άνετα τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με 6-0 και έτσι έχουν κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ.

Οι μικροί του Κορμακίτη μπήκαν από την αρχή δυναμικά και κατάφεραν σε διάστημα 30 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσουν 5 τέρματα με τους Γ. Τσουτσούκη, Ι. Τσουτσούκη, Σ. Τσουτσούκη, Α. Κοντολεύτερο και Χ. Κυρμίζη. Μετά τα 5 τέρματα οι μικροί έπαιξαν χαλαρά και έτσι το ημίχρονο έληξε με 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μικροί του Κορμακίτη συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό παίζοντας ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθούν. Κατάφεραν να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα με τον Χ. Βαρκάρη και να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο τελικό 6-0.

Αυτή είναι η 5η συνεχόμενη νίκη των μικρών του Κορμακίτη που τους ανεβάζει στους 16 βαθμούς και στην 1η θέση, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ.

Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι των μικρών του Κορμακίτη είναι το Σάββατο 18 Μαρτίου με τον Ευαγόρα Παλλικαρίδη Αγ. Τριμιθιάς.

Η ιστοσελίδα μας συγχαίρει τους μικρούς μας πρωταθλητές και τους εύχεται όπως κατακτήσουν και το κύπελλο.

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments