Με το δεξί ο Κορμακίτης στην Πρεμιέρα της ΕΠΟΠΛ

0
1214

– 3- 4 ο Κορμακίτης την ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών εκτός έδρας
– Δυνατό παιχνίδι με αρκετά φάουλ και κάρτες
– Με 10 ποδοσφαιριστές ο Κορμακίτης από το 20 λεπτό του Α ημιχρόνου
–  Χαμηλού επιπέδου διαιτησία με λάθη και για τις δύο ομάδες

Μεγάλο παιγνίδι έγινε σήμερα , Κυριακή 2 Οκτωβρίου , στο γήπεδο της ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών μεταξύ της ΑΤΕ/ΠΕΚ και του Κορμακίτη. Από την αρχή το παιγνίδι ήταν δυνατό με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μην μπορεί να ελέγξει το παιγνίδι και να βγάζει συνεχώς κάρτες. Οι βοηθοί του επανειλημμένα έκαναν το ένα λάθος πάνω στο άλλο και για Τις δύο ομάδες. Αυτό πρέπει να προβληματίσει την ΕΠΟΠΛ, μήπως είναι και αυτός ένας λόγος που δεν έμειναν ομάδες στην ΕΠΟΠΛ.

Ο Κορμακίτης άνοιξε το σκορ στο 20 λεπτό του Α ημιχρόνου με το Σταύρο, αλλά πριν τελειώσουν οι πανηγυρισμοί , στο 21 λεπτό η ΑΤΕ/ΠΕΚ ισοφάρισε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε διαπληκτισμό μεταξύ του Βουτούρη και αντίπαλου παίκτη , ο Βουτούρης δέχτηκε κόκκινη κάρτα και από το 22 λεπτό ο Κορμακίτης αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Κορμακίτης παρά το ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτης είχε συνεχώς την κατοχή της μπάλας. Στο 30 σημείωσε το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με απευθείας φάουλ από το κέντρο του γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κορμακίτης μπήκε δυνατά και κατάφερε στο 7 λεπτό του Β ημιχρόνου να σημειώσει το 3-1 , πάλι με το Μάριο Παρπέρη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή όπου σημάδεψε την αριστερή γωνία του τέρματος της αντίπαλης ομάδας.

Από το σημείο αυτό και μετά η ΑΤΕ/ΠΕΚ ανέβασε ρυθμούς και πίεζε συνεχώς και κατάφερε στο 23 να σημειώσει το 2-1 και στο 40 να ισοφαρίσει σε 3-3. Ο τελευταίος λόγος όμως ανήκε στον Κορμακίτη, όπου ο Χριστόδουλος στο 46 λεπτό του Β ημιχρόνου, μετά από ατομική προσπάθεια έδωσε έτοιμο τέρμα στον Βάσω και σημείωσε το 3-4.

Για τον Κορμακίτη αγωνίστηκαν οι : Κυριάκος, Μάριος Παρπέρης, Αντώνης Χατζηχαννής, Βουτούρης, Τζιόζεφ Φραγκίσκου, Χριστόδουλος, Αντώνης Αντωνίου, Σταύρος, Δήμος, Νίκης, Μάριος Παρπέρης, ( Αλλαγές: Βάσως, Αντρέας, Μαρίνος)

Αποτελέσματα επίλεκτης κατηγορίας :
1. ΡΟΤΣ ΙΔΗΣ – ΘΟΙ ΚΑΠΕΔΩΝ 2 -0
2.ΑΤΕ – ΠΕΚ ΕΡΓ.- ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 3-4
3.ΑΠΟΠ – ΕΥΑΓΟΡΑΣ 0-1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here