Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΟ « Έπαρχος» Κερύνειας στον Κορμακίτη για το νερό …

Ο « Έπαρχος» Κερύνειας στον Κορμακίτη για το νερό …

IMG-20160728-WA0003Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου επισκέφθηκε τον Κορμακίτη ο « Έπαρχος» Κερύνειας με στόχο να μελετήσει την σύνδεση του Κορμακίτη με το νερό του φράγματος των Πανάγρων και τη λύση του προβλήματος της υδροδότησης του χωριού.

Μέχρι σήμερα ο Κορμακίτης προμηθευόταν νερό από την πηγή της Αγίας Ειρήνης ( πριν από το 1974 ) και από πηγάδι εντός του χωριού( τα τελευταία χρόνια) .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας υπάρχει παράπονο από το «Κοινοτικό συμβούλιο» του χωριού ότι το νερό του χωριού και ειδικά της διάτρησης έχει μειωθεί και ζητούν από τον «Έπαρχο» να βρουν διάφορες λύσεις. Μια από τις λύσεις είναι η σύνδεση με το νερό του φράγματος των Πανάγρων , ενώ άλλες είναι όπως κλείσουν κάποιες διατρήσεις που βρίσκονται κοντά στο νερό του χωριού.

Αναμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα για την επίσκεψη του « έπαρχου» στον Κορμακίτη και σύντομη λύση του προβλήματος του νερού , ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το χωριό γεμίζει με κόσμο.

Τα γειτονικά χωριά όλα είναι ενωμένα με το φράγμα των Πανάγρων και μάλιστα χρησιμοποιείται ο πρωτότυπος τρόπος της προπληρωμής του νερού με ειδική κάρτα.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments