Έγινε η καθαριότητα της παραλίας του Κόρνου στον Κορμακίτη

1
3196

Με προσωπική πρωτοβουλία των δύο αποδήμων μας , του Joe Koumi και του Fadi Gemayel, την περασμένη Κυριακή 24 Ιουλίου έγινε η καθαριότητα της παραλίας του Κόρνου στον Κορμακίτη από τα σκουπίδια και από τα φύκια .

Παρόν στην προσπάθεια αυτή, εκτός από τους δύο αποδήμους ήταν περίπου 30 άτομα , τα οποία βοήθησαν στην καθαριότητα του χώρου από τα σκουπίδια , υπήρχε ένας εκσκαφέας και φορτηγό το οποίο πλήρωσαν οι δύο απόδημοι και εκεί βρισκόταν και η παγωταρία του Κορμακίτη όπου πρόσφερε παγωμένα νερά και αναψυκτικά αλλά και παραδοσιακό πρωινό του χωριού.

Για να γίνονται κάποια έργα δεν χρειάζονται πολλά άτομα αλλά θέληση. Παρά την ζέστη , υπήρχε αρκετή διάθεση και όρεξη για καθαριότητα της παραλίας και αυτό έγινε.

Εκ μέρους όλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δύο απόδημους, οι οποίοι έμπρακτα έδειξαν την αγάπη τους για το χωριό τους όχι μόνο μια φορά αλλά πάρα πολλές φορές.

Δεν άκουσαν τις τόσες φωνές των χωριανών που τους έλεγαν διάφορα και προχώρησαν και έκαναν αυτό που θεωρούσαν σωστό. « Μα αν τα καθαρίσετε ένα τα λερώσουν πάλι οι Τούρκοι..» , « Ποιος θα πληρώσει όλα αυτά τα έξοδα…» και πολλά άλλα άκουσαν αυτά τα δύο άτομα.

Το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που έκαναν. Και οι δύο τόνισαν στην ιστοσελίδα μας ότι εάν χρειαστεί και στο μέλλον θα καθαρίσουν ξανά και άλλες παραλίες όπως έκαναν και στο παρελθόν με την καθαριότητα της παραλίας του Λιθράτη.

« Άνθρωπος είναι ο τόπος και ο τόπος ας είναι γέρημος»

1 COMMENT

  1. Συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν στην καθαριότητα της παραλίας του Κόρνου,ιδιαίτερα στους νεαρούς εθελοντές

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here