Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΑνακοίνωση υποψηφιότητας Αντώνη Ι. Σολωμή για τη θέση του Κοινοτάρχη Κορμακίτη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αντώνη Ι. Σολωμή για τη θέση του Κοινοτάρχη Κορμακίτη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αντώνη Ι. Σολωμή για τη θέση του Κοινοτάρχη Κορμακίτη

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Δηλώνω παρών για τον Κορμακίτη μας.

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την απόφασή μου να διεκδικήσω τη θέση του Κοινοτάρχη Κορμακίτη στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2024.

Έχοντας στο πλευρό μου σύσσωμη την οικογένεια μου, καθώς και τις δεκάδες των φίλων και συνεργατών μου, ξεκινώ αυτή την πορεία προς τις εκλογές με δύναμη και αισιοδοξία.

Η δεκαετής εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και η τριβή μου με τα συναφή ζητήματα, με κάνουν να νιώθω απόλυτα έτοιμος για αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση.

Ο στόχος μου είναι η συνέχιση και η ενδυνάμωση της προσπάθειας για αναγέννηση του Κορμακίτη μας. Με πλήρη αξιοποίηση των υφιστάμενων μεγάλων έργων υποδομής και με τη δημιουργία νέων που χρειάζεται να γίνουν.

Κύριο μέλημα μου η σκληρή εργασία για δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους κατοίκους, σε συνεργασία με όλους τους φορείς. Παράλληλα θα είμαι κοντά σε όλους τους ανθρώπους του Κορμακίτη όπου και αν βρίσκονται: Εγκλωβισμένους επανεγκατασταθέντες, πρόσφυγες και απόδημους. Καθώς επίσης, με διάφορες δραστηριότητες θα επιδιώξω την προσέλκυση της νεολαίας μας στο χωριό. Εκφράζοντας τον απέραντο σεβασμό μου προς τον αξέχαστο Κοινοτάρχη Ηλία Κατσιολούδη – Κκούρα και προς όλους όσοι διετέλεσαν Κοινοτάρχες του αγαπημένου μας Κορμακίτη, προσβλέπω σε μια εποικοδομητική και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων με όλους.

Κύριος στόχος μου είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τον Κορμακίτη μας και τον περήφανο κόσμο του. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια φίλες και φίλοι δεν περισσεύει κανείς.

Ξεκινούμε.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments