Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΟι Ομάδες μας στα Γήπεδα- 10η αγωνιστική

Οι Ομάδες μας στα Γήπεδα- 10η αγωνιστική

Οι Ομάδες μας στα Γήπεδα- 10η αγωνιστική

Τόσο Ο ΚΕΔΡΟΣ όσο και Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αγωνίζονται και οι δύο ομάδες εκτός έδρας.

Ο ΚΕΔΡΟΣ , που αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 2:30 μ.μ. εκτός έδρας την Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Ο ΚΕΔΡΟΣ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σημείωσε 9 τέρματα και δέχθηκε 8. Η Α.Ο.ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΪΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ βρίσκεται στην 7η θέση και αυτή με 13 βαθμούς. Έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Σημείωσε 13 τέρματα και δέχθηκε 11. Δύσκολη έξοδος για τον ΚΕΔΡΟ. Με νίκη ανεβαίνει βαθμολογικά.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ, μέσα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Γήπεδο Παλαιομετόχου τον ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ Κλήρου.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ βρίσκεται στην 3η υέση με 20 βαθμούς, έχει σημειώσει 14 τέρματα και δέχθηκε 5. Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς. Σημείωσε 7 τέρματα και δέχθηκε 18.

Στόχος του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ είναι να επανέλθει στις νίκες και να παραμείνει στην κορυφή. Είναι η προτελευταία αγωνιστική του Α γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία και με τη νίκη.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments