Πληρωμή φόρου σκυβάλων και Αλληλογραφία

0
388

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου και Τοπικής Αρχής Κορμακίτη

Πληρωμή φόρου σκυβάλων και Αλληλογραφία

Το «Δημαρχείο Λαπήθου» έχει τοποθετήσει στα σπίτια του χωριού το τιμολόγιο για την πληρωμή των φόρων για τα σκύβαλα για το έτος 2022.

Το Συμβούλιο δεν θα εισπράξει τους φόρους αυτούς και καλούμαι τους κατοίκους του χωριού, όσοι έχουν σπίτια, όπως πληρώσουν τους φόρους αυτούς μέχρι τις 31/12/2022. Τους φόρους μπορούν να τους πληρώσουν είτε στο γραφείο του «Δημαρχείου Λαπήθου» που βρίσκεται στην Μύρτου και είναι ανοικτό καθημερινά μέχρι τις 3:30 μ.μ. , είτε στο «Δημαρχείο» στην Λάπηθο. Επίσης οι φόροι μπορούν να πληρωθούν ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα του «Δημαρχείου της Λαπήθου», στη διεύθυνση https://laptabelediyesi.com/ , https://paypointcyprus.com/LAPTA Για να πληρώσει κάποιος τους φόρους ηλεκτρονικά πρέπει να έχει τον αριθμό του τιμολογίου.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με τα μέλη του Συμβουλίου έτσι ώστε να βοηθηθούν για την πληρωμή των φόρων.

Επίσης καλούνται όλοι οι εγκλωβισμένοι όπως παραδώσουν την φορολογία τους στον υπεύθυνο της είσπραξης του νερού, Ιάκωβο Σάρρου ο οποίος θα διευθετήσει την πληρωμή τους και στην συνέχεια θα τους παραδώσει την απόδειξη πληρωμής. Όσοι εγκλωβισμένοι έχουν πληρώσει παρακαλούμε όπως προσκομίσουν την απόδειξη τους για να τους δοθούν πίσω τα λεφτά.

Αλληλογραφία από και προς τον Κορμακίτη θα μεταφέρεται και θα παραδίδεται από ανθρώπους του Κοινοτικού Συμβουλίου και παρακαλούνται όλοι οι εγκλωβισμένοι και επανεγκατεσταθέντες όπως επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του Κοινοτικού Συμβουλίου Ιάκωβο Σάρρου και Ιωσήφ Σιαμμούτη για να παραλάβουν ή να παραδώσουν την αλληλογραφία τους.

Επίσης όσοι κάτοικοι του Κορμακίτη, εγκλωβισμένοι και επανεγκατεσταθέντες, επιθυμούν να δώσουν τα στοιχεία τους για άμεση ενημέρωση από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη, παρακαλούνται όπως προμηθευτούν το ειδικό έντυπο του Συμβουλίου και αφού το συμπληρώσουν και το υπογράψουν να το παραδώσουν στους υπεύθυνους του συμβουλίου. Η ενέργεια αυτή γίνεται έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολα η επικοινωνία του Συμβουλίου με τους κατοίκους του χωριού.