Thursday, April 25, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΣτην Κόκκινη ζώνη υποβιβασμού Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ- Ελπίδες για άνοδο έχει Ο ΚΕΔΡΟΣ

Στην Κόκκινη ζώνη υποβιβασμού Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ- Ελπίδες για άνοδο έχει Ο ΚΕΔΡΟΣ

Στα δύσκολα βρίσκεται Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Δυστυχώς το περασμένο Σάββατο με τον ΟΡΦΕΑ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έφερε ισοπαλία 2-2. Πλέον οι ελπίδες για παραμονή εξανεμίζονται και χρειάζεται 4 νίκες με την προϋπόθεση ότι η ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση δεν θα κάνει ούτε μια νίκη. Μαθηματικά υπάρχει ελπίδα…

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ μέσα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 3:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Στάδιο του Κοτσιάτη, στην έδρα του, με το ΘΟΪ/ΑΕΚ Λειβαδιών. Ένας αγώνας ζωής και θανάτου γιατί το ΘΟΪ/ΑΕΚ βρίσκονται στην 9η θέση, μια θέση πάνω από τον Κορμακίτη με διαφορά ένα βαθμό. Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ έχει 13 βαθμούς και το ΘΟΪ /ΑΕΚ 14 βαθμούς.

Ελπίζουμε σε ένα θαύμα και να γλιτώσει τον υποβιβασμό Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Να αναφέρουμε ότι το περασμένο Σάββατο Ο ΚΟΡΑΜΙΤΗΣ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής έφερε ισοπαλία 2-2 με τον ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας εκτός έδρας. Προηγήθηκε ο Ορφέας στο 37 λεπτό. Ισοφάρισε Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ στο 69 λεπτό με τον Γιώργο Ευριπίδου που μπήκε αλλαγή στο 63 λεπτό. Στην συνέχεια ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ κατάφερε να προηγηθεί στο 78 λεπτό με τον Φίλιππο Μουρούζη αλλά δυστυχώς ισοφαρίστηκε στο 81 λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Στον άλλο Όμιλο Ο ΚΕΔΡΟΣ κράτησε την παράδοση του αήττητου στην έδρα του νικώντας την ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη με 2-0 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς , 5 βαθμούς πίσω από την 3η θέση.

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής Ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Φεβρουαρίου εκτός έδρας την ΑΜΑΘΟΥΣ Αγίου Τύχωνα στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΤΥΧΩΝΑ και ώρα 3:30 μ.μ. Η ΑΜΑΘΟΥΣ βρίσκεται στην τελευταία θέση και το έργο για τον ΚΕΔΡΟ θεωρείται εύκολο. Στόχος είναι μόνο η νίκη για την προσπάθεια της ανόδου.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία και με τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν και οι δύο.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments