Εορτές και εορταστές Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Νοέμβριο 2021

0
324

Εορτές και εορταστές Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Νοέμβριο 2021

Έχει ετοιμαστεί από το ενημερωτικό του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Νοέμβριο του 2021. Τις Θείες Λειτουργίες θα τις τελεί ο Πάτερ Joseph Tartak μέχρι τον επίσημο διορισμό από τον νέο Αρχιεπίσκοπο του νέου εφημέριου στον Κορμακίτη.

Καθημερινά η Θεία Λειτουργία θα τελείται ώρα 7:00 π.μ. , το Σάββατο θα έχει δύο Θείες Λειτουργίες , μία το πρωί ώρα 8:00 π.μ. και μία το απόγευμα ώρα 4:00 μ.μ. Την Κυριακή θα τελούνται δύο Θείες Λειτουργίες, 7:30 π.μ και 8:30 π.μ. .

2 Νοεμβρίου η ημέρα ανάμνησης των πιστών νεκρών θα τελεστή η Θεία Λειτουργία ώρα 7:00 π.μ. και η επίσκεψη στα κοιμητήρια θα γίνει ώρα 3:30 μ.μ. στο παλιό κοιμητήριο και 4:00 μ.μ. στο νέο κοιμητήριο.

Στις 3 Νοεμβρίου η ημέρα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου θα γίνει η Θεία Λειτουργία ώρα 7:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου ( Καλογραιών) και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνει η Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου στην παραλία του Κόρνου. Τη Θεία Λειτουργία θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Σελίμ Σφέιρ.

Η ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την παλιά εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ( Καλογραιών) θα συνεχιστεί για όσους δεν μπορούν να παρευρίσκονται στην εκκλησία στις διευθύνσεις : https://www.facebook.com/kormakitis, https://www.facebook.com/kormakitisnet και στην πλατφόρμα του YouTube https://www.youtube.com/user/Kormakitis

Για να κατεβάσετε το ενημερωτικό του μηνός Νοεμβρίου 2021 με τις εορτές και τους εορταστές του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου κάντε κλικ ΕΔΩ