Saturday, April 27, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΤέταρτη αγωνιστική με νίκη για τον ΚΕΔΡΟ και ήττα για τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Τέταρτη αγωνιστική με νίκη για τον ΚΕΔΡΟ και ήττα για τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Τέταρτη αγωνιστική με νίκη για τον ΚΕΔΡΟ και ήττα για τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Με το πέρας της 4ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ ο ΚΕΔΡΟΣ βρέθηκε στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας του Β ομίλου ενώ ο Κορμακίτης στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας του Α ομίλου.

Ο Κορμακίτης αγωνιζόταν ενάντια στην ΑΕΚ Κοράκου στην Κοράκου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος. Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, στο οποίο όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη το τέρμα θα νικούσε. Δυστυχώς για την ομάδα μας δέχθηκε το τέρμα στο 76 λεπτό και έτσι έχασε το παιχνίδι και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τώρα ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 10η θέση με 1 βαθμό μόνο. Η συνέχεια είναι δύσκολη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την τεχνική ηγεσία.

Ο ΚΕΔΡΟΣ κατάφερε στην έδρα του να νικήσει με 3-1 την Πρόοδο Καϊμακλίου και με την νίκη αυτή ανέβηκε στην 6η θέση με 7 βαθμούς.
Στην σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα πιο κάτω :
Πηγή: https://www.ayiamarina.live/

«Τέταρτη αγωνιστική για την επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ και η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες χθές, Κυριακή 24/10/2021 νικώντας την ομάδα της Προόδου Καϊμακλίου με 3-1 και με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα εντός έδρας παιχνίδια η συγκομιδή κρίνεται ικανοποιητική. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι φέτος, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ο Κέδρος μάζεψε σχεδόν διπλάσιους βαθμούς από όσους μάζεψε πέρσι στις οκτώ αγωνιστικές αφότου και διακόπηκε το πρωτάθλημα.

Μεγαλύτερος αντίπαλος του προπονητή μας στο χθεσινό παιχνίδι ήτανε για ακόμη μια αγωνιστική οι πολλοί τραυματισμοί που είχε να αντιμετωπίσει. Παρά ταύτα η ομάδα παρουσιάστηκε δυνατή και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο το οποίο ήτανε περισσότερο αναγνωριστικό, κατάφερε να ανεβάσει στροφές και να πετύχει το πρώτο της γκολ με δυνατό σουτ του Θεόδωρου Παπανικολάου μετά από ωραία ασσίστ του Σταύρου Στυλιανίδη. Λίγα λεπτά αργότερα ήτανε η σειρά του Σταύρου Στυλιανίδη να χρηστεί σκόρερ μετά από ωραία ενέργεια του Λεονάρντο Κυριάκου ο οποίος άδειασε δύο αντίπαλους ποδοσφαιριστές και γενικώς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σέρβιρε στον Στυλιανίδη ο οποίος εκτέλεσε με συρτό πλασέ με το δεξί του πόδι.

Στις αρχές τους δευτέρου ημιχρόνου ο Κέδρος δημιούργησε κραυγαλέα ευκαιρία για το 3-0 ωστόσο ήτανε η Πρόοδος η οποία στην αντεπίθεση και μετά από βαθιά μπαλιά του αμυντικού της, με ένα ξερό κεραυνοβόλο σουτ έξω από τα τετράγωνα, ο πολύ καλός επιθετικός της Προοδου μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια ο Κέδρος έλεγξε το παιχνίδι, δημιούργησε ευκαιρίες, περισσότερο έκανε συντήρηση του σκορ, ωστόσο κινδύνεψε και με ισοφάριση σε μια περίπτωση. Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Παπανικολάου στο 88 με εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή του ιδίου.

Επόμενη έξοδος της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο, 30/10 στον Κόρνο, μια πάρα πολύ δύσκολη έξοδος απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι από τα φαβορί του ομίλου και η οποία προέρχεται από μια μεγάλη νικη με 2-1 το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Εθνικό Λατσιών μέσα στα Λατσιά. Συνεχίζουμε δυνατά και προσγειωμένα έχοντας πίστη και απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας.»

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments