Απάντηση Ηλία Κατσιολούδη , Κοινοτάρχη Κορμακίτη προς Ιωάννη Πογιατζιή

0
370

Απάντηση Ηλία Κατσιολούδη , Κοινοτάρχη Κορμακίτη προς Ιωάννη Πογιατζιή

Με έκπληξη μου βλέπω το άρθρο του Ιωάννη Πογιατζιή και με μεγάλη απορία διερωτώμαι γιατί ο Κύριος Πογιατζιής σπέρνει την διχόνοια στους Μαρωνίτες και ειδικά στον Κορμακίτη μετά τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2021.

Η φωτογραφία που έχει αναρτηθεί έχει παρθεί προς πληροφορία σου κύριε Πογιατζιή κατά την εκλογή του εκπροσώπου μας κύριου Γιαννάκη Μούσα στις 30 Μαΐου 2021.

Την ίδια χαρά που ένιωσα τότε, 30 Μαΐου 2021, κατά την εκλογή του εκπροσώπου μας , την ίδια χαρά νιώθω και τώρα με την επέκταση της θητείας μου μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο λόγος είναι γιατί στον Κορμακίτη υπάρχουν έργα τα οποία πρέπει να τελειώσουν για το καλό του Κορμακίτη.

Δηλώσεις όπως του κύριου Πογιατζιή σπέρνουν τη διχόνοια και το μίσος μέσα στο χωριό και μόνο καταστροφή μπορούν να φέρουν .Είναι δηλώσεις μίσους και κακεντρέχειας.

Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και μαζί με τον εκπρόσωπο μας θα υλοποιήσουμε τα διάφορα έργα που τρέχουν στον Κορμακίτη και που προγραμματίζονται στον Κορμακίτη για την τριετία μέχρι το 2024.

Ηλίας Κατσιολούδης
Κοινοτάρχης Κορμακίτη.
18 Σεπτεμβρίου 2021