Ανακοίνωση επικεφαλής Τοπικής Αρχής Κορμακίτη – ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

0
508

Ανακοίνωση επικεφαλής Τοπικής Αρχής Κορμακίτη – ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σε συνεδρία του Συμβουλίου υδατοπρομήθειας Κορμακίτη έχουν παρθεί οι πιο κάτω αποφάσεις για την υδροδότηση του Κορμακίτη

1.Διορίστηκαν για την υδροδότηση του Κορμακίτη δύο υπεύθυνοι , ο Ιάκωβος Σάρρου ο οποίος θα πληρώνεται για τους λογαριασμούς του νερού και ο Ιωσήφ Νίνου Σιαμμούτη που θα είναι υπεύθυνος για όλα τα τεχνικά θέματα και για την καταγραφή και τοποθέτηση ρολογιών.

2.Το πάγιο που θα πληρώνεται τη διμήνια είναι 100 ΤΛ. και θα συμπεριλαμβάνει τους πρώτους 20 τόνους κατανάλωσης . Από τους 20 τόνους και πάνω η χρέωση θα είναι 10 ΤΛ τον τόνο.

3.Έχει ξεκινήσει από τους δύο υπεύθυνους η καταμέτρηση και ο έλεγχος όλων των ρολογιών του χωριού και θα σφραγίζονται. Στις οικίες όπου το ρολόι είναι χαλασμένο θα αλλάζεται και θα χρεώνεται ο καταναλωτής με το κόστος του ρολογιού και της εγκατάστασης με το ποσό των 350 ΤΛ.

4.Παροχές που δεν έχουν ρολόγια θα τοποθετούνται ρολόγια με επιβάρυνση στον καταναλωτή.

5.Όλα τα ρολόγια θα έχουν ασφάλειες. Σε όποιο ρολόι θα αφαιρείται η ασφάλεια ο καταναλωτής εάν δεν ενημερώσει τους υπεύθυνους θα καταγγέλλεται.

6.Καθυστέρηση πληρωμής μέχρι και 3 δίμηνα θα αποκόπτεται το νερό με επιβάρυνση επανασύνδεσης 300 ΤΛ. και πληρωμής των καθυστερημένων.

Για οποιεσδήποτε απορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους της υδροδότησης:
Ιωσήφ Νίνου Σιαμμούτη τηλ. 99465796 – 05338715676.
Ιάκωβος Σάρρου Τηλ. 96847006 – 05338853358

Εκ μέρους της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη
Αντώνης Αυγουστίνου Σάρρου
Επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη