Thursday, May 2, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΈκδοση Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-Safe Pass για εγκλωβισμένους και επανεγκατεσταθέντες.

Έκδοση Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-Safe Pass για εγκλωβισμένους και επανεγκατεσταθέντες.

Έκδοση Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-Safe Pass για εγκλωβισμένους και επανεγκατεσταθέντες.

Όσοι εγκλωβισμένοι, επανεγκατεσταθέντες και οι φροντίστριες τους έχουν εμβολιαστεί στα χωριά μας για να αποκτήσουν το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID – SAFE PASS, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα Ανθρωπιστικά θέματα στο τηλέφωνο 22400108 και συγκεκριμένα με την Μαριάννα η οποία θα τους εξηγήσει την διαδικασία που θα ακολουθήσουν για να αποκτήσουν το Safe Pass.

Όσοι επικοινωνούν θα πρέπει να αναφέρουν τα στοιχεία τους και να στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή την κάρτα εμβολιασμού τους για να μπορέσουν στα ανθρωπιστικά θέματα να τους βοηθήσουν να εκδώσουν το πιστοποιητικό.

Στα ανθρωπιστικά θέματα, όσοι έχουν εμβολιαστεί στον Κορμακίτη και στην Καρπάσια, πρέπει να στείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( email)  φωτογραφία της κάρτας εμβολιασμού τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ( κινητό) για να μπορεί να αποσταλεί το OTP. Το email που θα σταλούν τα στοιχεία είναι mchristodoulou@presidency.gov.cy

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments