Πρόβλημα υδροδότησης στον Κορμακίτη…

0
382

Πρόβλημα υδροδότησης στον Κορμακίτη…

Με την διάνοιξη των οδοφραγμάτων και την συχνή επίσκεψη των κατοίκων του Κορμακίτη στο χωριό τους, έχει πλέον φανεί το τεράστιο πρόβλημα της υδροδότησης του χωριού.

Το πρόβλημα δεν οφείλεται στην έλλειψη του νερού αλλά στην αλόγιστη χρήση του από τους κατοίκους του χωριού. Η ηλεκτροτουρπίνα εργάζεται ακατάπαυστα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και δυστυχώς δεν καλύπτει το χωριό.

Σε ερώτηση της σελίδας μας προς τον επικεφαλή της Τοπικής Αρχής του χωριού για το πρόβλημα του νερού μας ανάφερε ότι αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αλόγιστη χρήση του. Κάποιοι ποτίζουν ολόκληρα περιβόλια με το νερό αυτό, άλλοι γεμίζουν ντεπόζιτα και το μεταφέρουν αλλού και κάποιοι βάζουν το νερό σε πηγάδια για να γεμίσουν δήθεν το πηγάδι….

Δυστυχώς για την αλόγιστη αυτή χρήση του νερού ευθύνονται όλοι και οι καταναλωτές αλλά και η Τοπική Αρχή. Δεν επιτρέπεται να πληρώνουμε 40 T.L κάθε δύο μήνες, δηλαδή 4 ευρώ. Δεν επιτρέπεται να μην καταμετρούνται τα ρολόγια του νερού. Με την καταμέτρηση των ρολογιών και την πληρωμή της επιπρόσθετης κατανάλωσης ελπίζουμε ότι θα τεθεί κάποιο φρένο στην υπερκατανάλωση του νερού και θα μπορεί έτσι το χωριό να έχει νερό καθημερινά και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο …