Kormatjitis 729 – Δύο χρόνια φωτογραφίες…

0
256

Kormatjitis 729 – Δύο χρόνια φωτογραφίες…

Ξεκινήσαμε στις 27 Ιουνίου 2019 να ανεβάζουμε καθημερινά και μια φωτογραφία από τον Κορμακίτη παρουσιάζοντας τον από όλες τις πτυχές της ζωής του. Ένας στόχος που μέχρι κάποιο σημείο έχει επιτευχθεί και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των ατόμων που βλέπουν καθημερινά τη φωτογραφία είτε από την ιστοσελίδα, είτε από το Facebook , είτε από το Instagram.

Μέσα από τις δεκάδες , εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες του Κορμακίτη ( κοντεύουμε στο εκατομμύριο …) που υπάρχουν στο αρχείο , η επιλογή είναι αρκετά αυστηρή. Η φωτογραφία δεν είναι μόνο ένα κλικ ούτε το τι δείχνει αλλά και τι συναισθήματα προκαλεί σε αυτούς που τη βλέπουν, νοσταλγία, αγάπη αλλά και πολλά άλλα συναισθήματα που ο καθένας μπορεί να νιώσει.

Η αγάπη για τον τόπο αποτυπώνεται μέσα από τις φωτογραφίες. Δύο χρόνια με μοναδικές καθημερινές φωτογραφίες από τη ζωή του Κορμακίτη, δύο χρόνια παρουσίας του Κορμακίτη στο διαδίκτυο , δύο χρόνια Kormatjitis… Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε για την προβολή του Κορμακίτη και θα συνεχιστεί με μοναδικό στόχο τον Κορμακίτη.

Καλημέρα Κορμακίτη μου, Xar kaes Kormatjiti μου…