Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΟ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ Vs ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ στην 22η αγωνιστική

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ Vs ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ στην 22η αγωνιστική

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ Vs ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ στην 22η αγωνιστική

Ανέβηκε στους 9 βαθμούς ο Κορμακίτης μετά την ισοπαλία που έφερε με την ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη την Τετάρτη 14 Απριλίου στο εκτός έδρας παιχνίδι του μέσα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας. Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Κορμακίτη που ανεβαίνει σταδιακά. Κατάφερε να προηγηθεί στο 7 λεπτό του Α ημιχρόνου με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Ηλία Χρυσοστόμου ( 9 τέρματα συνολικά ). Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε κλασσική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίδα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει στο 77 λεπτό. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ είχε δύο χαμένα πέναλτι. Ένα πέναλτι στο 33 λεπτό και ένα πέναλτι στο 81 λεπτό.

Η ομάδα του Κορμακίτη σε 3 αγώνες κατάφερε να μαζέψει 5 βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου μέσα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει στην προσωρινή του έδρα, στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμειας τον ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ ΔΑΛΙΟΥ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί ώρα 4:00 μ.μ.

Ο Χαλκάνορας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς. Έχει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Σημείωσε 36 τέρματα και δέχθηκε 24 τέρματα. Στόχος του Κορμακίτη είναι η καλή εμφάνιση και η συμμετοχή περισσότερων νέων στην ομάδα.

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (14/04)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές.

-Καταγγελία του Διαιτητή Παναγιώτη Καραπίττα κατά του Αντώνη Αρναούτη Ποδοσφαιριστή του σωματείου Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά μετά από σύρραξη που έγινε στο 84ο λεπτό έσπρωξε βίαια στο στήθος αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2020-2021 Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας/04.04.2021 (18η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

-Καταγγελία του Διαιτητή Παναγιώτη Καραπίττα κατά του Ηρόδοτου Ηροδότου Προπονητή του σωματείου Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά κατά υπαλλήλων αγώνα στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2020-2021 Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας/04.04.2021 (18η Αγωνιστική).
Απόφαση:Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας κάθε επιτυχία και με τη νίκη.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments