Friday, April 26, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΣυνεχίζεται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στον Κορμακίτη

Συνεχίζεται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στον Κορμακίτη

Συνεχίζεται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στον Κορμακίτη

Συνεχίζεται κανονικά , κάθε Δευτέρα και Πέμπτη , η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, στους κατοίκους του Κορμακίτη από τους συγγενείς τους.

Όπως ανακοινώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το λεωφορείο του Κοινοτικού Συμβουλίου του Κορμακίτη θα βρίσκεται στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου για να μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης σε όσους διαμένουν στον Κορμακίτη από τους συγγενείς τους.

Παράκληση του Κοινοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Αρχής είναι όπως κατά τις μέρες αυτές ακολουθούν τις οδηγίες που εξέδωσε το κοινοτικό συμβούλιο , δηλαδή :

1.Επικοινωνούν με τον Μισιέλλη Τσιράκη που θα βρίσκεται έξω από το γραφείο ασφαλειών της Χριστίνας Πετρή από ώρα 9:00 μέχρι ώρα 9:30 π.μ. κάθε Δευτερα και Πέμπτη. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 97772726

2.Θερμή παράκληση του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι όπως περιοριστούμε όλοι στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

3.Για τους κατοίκους του Κορμακίτη , εγκλωβισμένους και επανεγκατεσταθέντες, που διαμένουν τώρα στον Κορμακίτη, να αναφέρουμε ότι ο επικεφαλής της Τοπικής Αρχής, Αντωνάκης Αυγουστίνου Σάρρου, βρίσκεται στην διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται. Το τηλέφωνο του είναι 00905338609280.

Η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης είναι συνεχόμενη και ευτυχώς τηρούν τους βασικούς κανόνες.

Σήμερα , Πέμπτη 2 Απριλίου, έγινε και πάλι η αποστολή , αλλά δεν ήταν ακριβώς … πρώτης ανάγκης υλικά… η φωτογραφία τα λέει όλα.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments