Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΘεία Λειτουργία για Θεραπεία και Ευχαριστία

Θεία Λειτουργία για Θεραπεία και Ευχαριστία

Θεία Λειτουργία για Θεραπεία και Ευχαριστία

On Line μετάδοση- Τετάρτη 1η Απριλίου 2020

Αγαπητοί Ιερείς,
Αγαπητά εν Χριστώ Αδέλφια,

Βιώνουμε δύσκολες συνθήκες ανά το παγκόσμιο λόγω των επιπτώσεων του COVID 19 και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους σας, ιερείς, μοναχούς, μοναχές, λαϊκούς και οργανωμένα σύνολα να συμμετάσχετε, με πνευματική ενότητα, στην Θεία Λειτουργία που θα μεταδοθεί on line την Τετάρτη 1η Απριλίου 2020 στις 6.00 μ.μ. από τον Παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής μας στην Ακρόπολη.

Η Θεία Λειτουργία προσφέρεται για την ταχεία ανάρρωση του αδελφού μας Γιαννάκη Γιουσελλή, κάτοικο Λονδίνου και εδώ χαιρετίζω την πρωτοβουλία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη καθώς και όλων των χωριών μας Καρπάσιας, Αγίας Μαρίνας, Ασωμάτου και Κορμακίτη.

Προσευχόμαστε επίσης για όλους όσους κτυπήθηκαν από την πανδημία, άνδρες και γυναίκες, στην Κύπρο, τον Λίβανο και σε όλο τον κόσμο αναπέμποντας παράλληλα ευχαριστία και για όσους έχουν αποθεραπευθεί. Εκφράζουμε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους επαγγελματίες και λειτουργούς υγείας, ιατρούς, νοσηλευτές, παρα ιατρικό προσωπικό,φαρμακοποιούς και σε όσους εργάζονται στα σώματα ασφάλειας για τις καθημερινές έκτακτες και επείγουσες ανάγκες του λαού.

Θυμόμαστε επίσης στις προσευχές μας την αγαπητή μας νοσηλεύτρια Μαίρη Σκούλλου που έχει μόλις αναρρώσει και παρακαλούμε τον Θεό να της δίνει δύναμη ώστε να συνεχίζει την αποστολή της με τους εγκλωβισμένους μας στα χωριά.

Είθε ο Κύριος να μας δίνει την θεραπεία Του και η Αειπάρθενος Μαρία Μητέρα όλων μας να μας συνοδεύει δια της παρουσίας και μεσιτείας Της.

† Ιωσήφ Σουέηφ
Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου
Λευκωσία, 16 Μαρτίου 2020

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments