Friday, May 3, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΘεία Λειτουργία στην Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας 17 Ιουλίου 2019

Θεία Λειτουργία στην Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας 17 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 5:00 μ.μ. στην παλιά εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, η Θεία Λειτουργία επί ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μαρίνας προστάτιδας του χωριού.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ , με τον Αββά Πάτερ Ιωσήφ Μιχαηλίδη, τον Πάτερ Ιωσήφ Σκέντερ και τον διάκονο Ηλία Λιάτσο.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στην βουλή των αντιπροσώπων κύριος Γιαννάκης Μούσας , ο κοινοτάρχης Αγίας Μαρίνας καθώς επίσης και πλήθος Μαρινιωτών και άλλων Μαρωνιτών από άλλα χωριά.

Για πρώτη φορά υπήρχε τόσος μεγάλος αριθμός προσκυνητών. Πέρα των 300 ατόμων παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία.

Στην ομιλία του ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της εορτής της Αγίας Μαρίνας και την μεγάλη σημασία της επίσκεψης στο χωριό της Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας. Τόνισε ότι η παρουσία του κόσμου δίνει ελπίδα για αγώνα και επιστροφή

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε η Λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας από την παλιά εκκλησία μέχρι την πλατεία του χωριού.

Με το πέρας και της Λιτανείας πωλούσαν στον χώρο αναψυκτικά, νερά και γύρο για τους πιστούς.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στην Αγία Μαρίνα όπου και προσπάθησε να μεταδώσει ζωντανά τη Θεία Λειτουργία, αλλά λόγω της χαμηλής λήψης αυτό έγινε κατορθωτό κατά διαστήματα.

Για να δείτε φωτογραφίες από τη Θεία Λειτουργία κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments