Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕυχαριστήρια επιστολή Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Ευχαριστήρια επιστολή Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-18/07/2019

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Μαρινιώτες, Μαρωνίτες γενικά, αλλά και γνωστούς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους στο χωριό μας χθές, την Αγία Μαρίνα μας ανήμερα της γιορτής της στις 17/7/2017 και ειδικά ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Λεμεσιανούς που έδωσαν το παρών τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχιεπίσκοπό μας, τους ιερείς μας, που παράστηκαν στο προσκύνημα, τον εκπρόσωπό μας στην Βουλή, αλλά, και όλους εσάς , φίλους, φίλες, νέους, γέρους και μικρά παιδιά που τρέξατε στο κάλεσμα αυτό. Ανάμικτα τα αισθήματα, οι αναμνήσεις πολλές για όλους, ειδικότερα τους πιο μεγάλους σε ηληκία, απο τους οποίους ειχαμε αρκετους και η συγκίνηση εμφανείς στο πρόσωπό τους! Σαν Κοινοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να συγχαρούμε τους γονείς που ήταν εκει στο χωριό στις 17 07 2019, μαζί με τα παιδιά τους με τα εγγόνια τους, ίσως και δισέγγονα, δίνοντας έτσι το σωστο μήνυμα οτι δεν σε ξεχνούμε χωριό μας, δεν σε ξεχνούμε Αγία Μαρίνα μας οσες δυσκολιες και αν συναντούμε, όσες λίστες και αν χρειάζονται! Μπράβο σε όλους όσους αψηφόντας τις υψηλές θερμοκρασίες αυτής της εποχής έδωσαν το παρών τους στο κάλεσμα της Προστάτιδάς μας την ημέρα της γιορτής της γιατί το λιγότερο που μπορούμε να της προσφέρουμε είναι η παρουσία μας στην εκκλησσιά της, στην πλατεία της και στα γύρω εγκατελειμμένα στενά δρομάκια της
που κάποτε πλημμύριζαν απο ζωη. Οι αφανεις ζίζιροι μας καλοσόρισαν με το δυνατό τους τραγούδι λίγο πρίν την λειτουργία, και ο ωραίος πεντάγλυκος αέρας του χωριού μας μας κρατούσε συντροφιά μεχρι και το τελευταιο λεπτό που με πίκρα στην ψυχή αναχωρήσαμε.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στα 18 παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμα του Κοινοτάρχη και γύρω στις 3μμ χθές φορόντας τις καινούργιες στολές τους χαιρέτησαν με κλάδο ελιάς τις 2 αντίπαλες ομάδες Σκυλλούρας και Γερολάκκου, σε φιλικό μικρό παιχνίδι σε γήπεδο στην διπλανή Σκυλλούρα και στέλλοντας το ηχηρό μήνημα ΕΙΡΗΝΗ PEACE BARISH for our all island CYPRUS!! Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν!

Πιστοί λοιπόν όλοι στο ραντεβού μας κάθε φορά που μας καλεί η Αγία μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τελική επιστροφή! Η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί ΠΟΤΕ!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΡΙΝΩΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!
Παρτελλής Χατζηφεσσάς
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments