20 αγωνιστική επίλεκτης της ΣΤΟΚ, 15 αγωνιστική της επίλεκτης της ΕΠΟΠΛ

0
327

Συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ και της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αγωνίζεται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στην προσωρινή του έδρα , Κοινοτικό γήπεδο Κοκκινοτριμιθιάς, ενάντια στον ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.

Ο ΑΤΛΑΣ βρίσκεται στην 12η θέση με 23 βαθμούς και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται και έτσι ο ΑΤΛΑΣ θα αγωνιστεί με στόχο μόνο την νίκη και να αποφύγει τις περιπέτειες.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ από την άλλη πλευρά 7 αγωνιστικές πριν από το τέλος βρίσκεται στην 5η θέση με 30 βαθμούς και μετά την βαριά ήττα από την ΕΛΗΑ θέλει να επανέλθει στις νίκες. Στον πρώτο γύρο ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ έχασε εκτός έδρας από τον ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ με 1-0 .

Η βαθμολογία της επίλεκτης κατηγορίας είναι εύθραυστη. Από την 4η θέση μέχρι της 12η θέση όλες οι ομάδες είναι η μια κοντά στην άλλη και μια νίκη της μιας ομάδας και μια ήττα της άλλης ομάδας αμέσως αλλάζουν οι θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΚΕΔΡΟΣ στην προηγούμενη αγωνιστική έχασε από τον ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ ΚΛΗΡΟΥ με 2-1 και έτσι 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος βρίσκεται αρκετά μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται ενάντια στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ Χάρτζια και ώρα 2:45 μ.μ. στο Κοινοτικό στάδιο Κοτσιάτη. Στόχος του ΚΕΔΡΟΥ είναι η νίκη και το στραβοπάτημα των πρωτοπόρων. 4

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις ομάδες μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here