Ακάθεκτος Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ στην 1η τετράδα

0
1008

Ακάθεκτος Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ στην 1η τετράδα του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ. Εάν κάποιος έλεγε πριν τα Χριστούγεννα ότι ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ σήμερα θα βρισκόταν σε αυτή την θέση θα τον έβγαζαν τρελό. Και όμως σήμερα μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 30 βαθμούς νικώντας τον 3ο στην βαθμολογία ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας με 1-0.

Ήταν ένας αγώνας με δύναμη αλλά όχι σημαντικές ευκαιρίες. Ο Κορμακίτης τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε και ισορρόπησε το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΝΑ είχε δύο κλασσικές ευλκαιρίες να προηγηθεί στο παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας του Κορμακίτη Αντρέας Μαύρου κατέβασε τα ρολά και δεν άφησε να παραβιαστεί η εστία του. Ο Κορμακίτης κατάφερε να σημειώσει το 1-0 που ήταν και το νικητήριο τέρμα με το συνήθη ύποπτο τον Βασίλη Μιχαηλίδη στο 89 λεπτό.

Ο ΑΠΟΝΑ ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που αντιμετώπισε ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ. Η ομάδα αυτή παίζει όμορφο αλλά και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Μετά και αυτή τη νίκη ο Κορμακίτης έχει μπροστά του μια πρόκληση , να ανεβεί κατηγορία ή όχι. Το σίγουρο μέχρι τη σημερινή του πορεία έχει καταφέρει να παραμείνει στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. ¨Όπως είναι γνωστό δύο ομάδες υποβιβάζονται και τέσσερις ομάδες ανεβαίνουν κατηγορία. Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας προς τον πρόεδρο του σωματείου, μας ανάφερε ότι κάθε παιχνίδι για την ομάδα είναι ξεχωριστό και θα αγωνίζονται για την νίκη. Η άνοδος μας τόνισε είναι καλοδεχούμενη εάν έρθει. Τόνισε ότι υπάρχουν ακόμη 8 αγωνιστικές και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Ο πρώτος στόχος τόνισε που ήταν η παραμονή επιτεύχθηκε.

Με πέντε αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση της Δόξας Παλαιομετόχου με τον Ηρακλή Γερολάκκου.

Στο ντέρμπι της ημέρας ο Κορμακίτης με γκολ του Βασίλη Μιχαηλίδη στο 89ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον ΑΠΟΝΑ και παρέμεινε στην τέταρτη θέση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Εληά Λυθροδόντα – Φοίνικας…1-3
Ορφέας Λευκωσίας – ΑΕΚ Κοράκου…0-0
Ροτσίδης Μάμμαρι – ΑΕΝ…4-2
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Άτλας Αγλαντζιάς…1-2
Ο Κορμακίτης – ΑΠΟΝΑ…1-0

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7999619

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα με τον ΑΠΟΝΑ κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here